Skräckbilden på tv-fruns fyraåring efter hundattacken

Skräckbilden på tv-fruns fyraåring efter hundattacken

Lille Kash, 4, attackerades nyligen av en hund och opererade akut i flera timmar för sina allvarliga skador. Hans mamma, tv-frun Kim Zolciak, visar nu upp en skräckbild på sonens skador som visar att han hade änglavakt.

Det var i slutet av april som tv-frun Kim Zolciak-Biermann, 38, meddelade att hennes fyraårige son Kash blivit attackerad av en hund.

”De senaste 14 timmarna av våra liv har varit en levande mardröm. Min söta Kash har blivit biten av en hud och har väldigt traumatiska skador”, skrev tv-frun på sin Instagram.

Vilken typ av skador lille Kash fick under attacken har fram tills nu varit okänt. Men under tisdagen publicerade “The real housewife of Atlanta”-stjärnan en bild på sonen som avslöjar att han blivit biten rakt över ena ögat.

Kash är rejält svullen och har ärr efter hundens tänder nära ögat. Och sanningen är att han hade änglavakt, för bettet ska ha träffat en knapp millimeter från ögongloben.

“Kash har läkt och återhämtat sig otroligt bra, han har perfekt syn på sitt vänstra öga. Han har stygn kvar på vattenlinjen i ögat, och hans ögonglob klarade sig. Gud är god! Vi är så otroligt tacksamma och välsignade”, skriver Kim.

Tv-frun passar även på att skicka ett stort tack till plastikkirurgen och läkarteamet som enligt henne gjort ett fantastiskt arbete med sonen.

Även lille Kash hyllas av sin mamma:

“Kash har lärt mig så mycket under den här tiden När livet ger dig citroner, gör lemonad”.

LÄS OCKSÅ: Kim Zolciak kritiseras – ville sälja dotterns sexuella tjänster

LÄS OCKSÅ: Ilskan mot tv-frun efter fyraårige sonens ärliga svar

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN