Efter förlovningen – Nicole Falciani om förändringen: ”Ångest”

Nicole Falciani
I ett inlägg på sin blogg berättar Nicole Falciani om ångesten inför den stundande dagen. Nu får hon medhåll i kommentarsfältet.
Annons

Influencern Nicole Falciani, 21, har ett händelserikt år bakom sig. Efter att va varit tillsammans med artisten Eric Saade, 28, i fyra år gick han ner på knä och friade till henne under en resa till Dubai.

Annons

Strax efter förlovningen började paret planera inför bröllopet som kommer att äga rum i Toscana i Italien. När Nicole Falciani hade en frågestund på sin Instagram nyligen gav hon även svar på frågan om när paret ska gifta sig.

”Nästa år, troligen i maj”, svarade hon då.

Men trots det stundande bröllopet finns det någonting som tynger Nicole Falciani. I ett öppenhjärtligt inlägg på sin blogg skriver hon nu om de tuffa känslorna inför att fylla 22.

Nicole Falciani om åldersångesten

Nicole Falciani inleder inlägget med att berätta att åldersångesten har funnits med henne sen hon fyllde 18 år.

Annons

”Jag vet att det låter töntigt, att människor tycker jag överdriver och ofta får jag höra att jag som är så ung inte borde känna så, men det gör jag. Jag fyller år om prick 11 dagar och jag har sådan grov ångest över att fylla år. Över att bli äldre. Jag vill bara stanna tiden och vara kvar här”.

Trots att Nicole Falciani älskar att bli firad och umgås med sina nära och kära ogillar hon att bli äldre.

”Kanske har jag ålderångest för att jag inte riktigt uppskattar det folk i min ålder gör. Jag är ingen festmänniska och dricker sällan alkohol”, skriver hon i inlägget.

Nicole Falciani fortsätter med att skriva att hon upplever det som att tiden flyger iväg och att hon är rädd för att vakna upp en dag och undra var livet tog vägen.

”Jag älskar känslan över att vara ung, fri och kunna göra vad jag vill. Det känns på något vis skrämmande att bli äldre. Ju äldre man blir, desto mer förväntas man veta vad man vill göra med livet. Och jag har ingen jävla aning”, skriver Nicole Falciani.

I kommentarsfältet till inlägget håller flera av hennes bloggläsare med:

 ”Är precis som du. Åldersnoja och ung kropp, gammalt sinne (är 22). Med vänliga hälsningar 80 åriga jag hehe…”, skriver en person i en kommentar.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…