Därför försvinner Efter fem helt – beskedet om framtiden för programmet

Anna Brolin, Tilde de Paula Eby

Efter fem är ett uppskattat aktualitetsprogram som går på TV4 på vardagseftermiddagarna. Under våren har många olika gäster tagit plats i studion och det har bjudits på massa trevliga nyheter. Men nu försvinner programmet!

Nyhetsmorgon och Efter fem är två av TV4:s aktualitetsprogram som svenska folket älskar. I programmen tar de upp massa olika ämnen och gästas av flera intressanta intervjupersoner – det är helt enkelt en väldig bredd på båda programmen.

Med bredden kommer såklart även allvarliga ämnen och ämnen som tittarna reagerar starkt på. Nu senast var det när det togs upp att kvinnorna måste spela i bikini under sommarens beachhandbolls-EM i Bulgarien, inslaget visades i Efter fem.

Fem killar i veckan – så valde alla tjejer

Och även intervjupersonerna varierar stort, den här veckan har Efter fem fått besök av bland andra Kim Källström och Lotta Engberg. När Lotta gästade var hon med via länk och det var doktor Mikael Sandström som filmade henne. I inslaget ville Lotta att hennes sambo skulle stämma upp i sång, men doktor Mikael vägrade!

Anna Brolins frånvaro i Efter fem

Den senaste tiden har det varit Tilde de Paula Eby som varit på plats i Efter fem-studion. Normalt sett turas hon om med Anna Brolin och vanligtvis delar de upp sändningarna efter veckans olika dagar. Men de senaste två veckorna har Anna lyst med sin frånvaro. Hon har nämligen befunnit sig i Afrika för att spela in ett annat TV4-projekt.

Men nu är Anna tillbaka på svensk mark och ordningen är återställd. Något som däremot inte hör till det vanliga börjar från och med nästa vecka – för då försvinner Efter fem från tv-tablån.

I onsdagens program förklarade Tilde att det här blir sista sändningsveckan för programmets del och på fredag är det avslutning.

– Med det sagt, så önskar jag alla en fortsatt trevlig kväll, vi ses igen på fredag, sa Tilde då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Beskedet om framtiden för Efter fem

Så nu är frågan som många kanske ställer sig, hur blir det egentligen nu? Kommer det komma en ny säsong av Efter fem? Nu förklarar TV4 för Hänt hur det ligger till när det gäller programmets framtid.

”Efter fem är tillbaka i augusti igen, återkommer med exakt datum”, skriver TV4 i ett meddelande till Hänt.

Men för alla som älskar Tilde de Paula i rutan så behöver man faktiskt inte vänta allt för länge för att se henne igen. I sommar drar nämligen hennes egna talkshow TILDE igång – ett helt nytt program.

Nu återstår det att se om talkshowen TILDE blir lika uppskattad som Efter fem och om det möjligen skulle vara avgörande för Tildes framtid i Efter fem.

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Ebys chock efter Robinson-Dennis Johanssons ord

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula avslöjar: TV4-profilen Axel Pileby har blivit pappa

FOTO: TV4, TT

Senaste nytt