Efter bonde söker fru – Dennis stora gravidlycka

Bonde söker fru: Dennis Andersson och flickvännen Amelia Blomvall
Trots flera försök lyckades Dennis Andersson aldrig hitta kärleken i TV4:s succéprogram Bonde söker fru.
Men snart tre år efter sin medverkan kommer glädjebeskedet att han och kärleken Amelia Blomvall väntar sitt första barn.
– Det är ju ens högsta önskan i livet, att träffa någon man älskar och få bilda familj med den personen, säger Dennis till Hänt.
Annons

Dennis Andersson, 27, lyckades aldrig hitta kärleken då han 2017 var en av bönderna i Bonde söker fru. Efter sista omröstningen i programmet valde han slutligen att gå vidare med Annie Håkansson men efter att kamerorna slocknat rann kärleken ut i sanden. I stället tog han kontakt med Liselott Jonsson som hade röstats ut i sista programmet. Men inte även det funkade och efter en kortare relation gjorde paret slut.

“Tyvärr valde vi att fortsätta på skilda vägar i livet men jag ångrar inte en enda sekund att jag hörde av mig till henne igen”, skrev Dennis på sin Instagram då.

Snart senare kunde dock Dennis avslöja sin stora kärlekslycka. Faktum är att kvinnan i hans liv hade funnits framför honom hela tiden. Eller ja, i gården 30 minuter bort. Amelia Blomvall, 23, och Dennis kände varandra genom gemensamma vänner redan innan Bonde söker fru men det var inte förrän efter programmet som de fick upp ögonen för varandra.

Annons

– Jag hade inte alls gått i de tankarna när vi träffades innan. Men sen var vi väl i rätt stadie i livet båda två och sen insåg jag att hon var en helt fantastisk människa så då var det bara att försöka visa det, säger Dennis till Hänt.

Annons

Bondeparets glädjebesked

Tillsammans har de nu flyttat in på Dennis familjegård i Vittaryd och livet på gården tickar på som vanligt.

– Vi lever vårt drömliv båda två. Hon jobbar i butik men trivs med livet på landet, hon är ju uppvuxen på gård med djur och så.

Och i förra veckan kom glädjebeskedet. Det var programledaren och vännen Linda Lindorff som gjorde det offentligt att Dennis och hans Amelia väntar sitt första barn.

“Dennis är en fantastisk man, så godhjärtad, omtänksam och trygg, en kille jag vet kommer bli en väldigt bra pappa. Nu händer det – Dennis och Amelia väntar barn och jag kan förstå deras lycka”, skrev Linda och erkände att det hade “kommit några tårar” när hon fick nyheten.

Annons

Dennis själv berättar för Hänt att han är lika lycklig som chockad.

– Det är jättekul, men man förstår det nog inte riktigt förrän man håller honom eller henne i famnen, säger han och fortsätter:

– Men det är ju ens högsta önskan i livet, att träffa någon man älskar och få bilda familj med den personen.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…