TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter äktenskapskrisen – ny ekonomisk smäll för Tori Spelling

02 dec, 2018 
AvOla Brising
De har mått psykiskt dåligt, fallit in i missbruk och haft en svår äktenskapskris på grund av alla skulder. Nu stämmer ännu en bank Tori Spelling.
Annons

Tori Spelling, 45, hade sina glansdagar under början av 90-talet då hon var en stjärna i den populära tv-serien Beverly Hills 90210. Sedan dess har dock en hel del hänt. Förutom fem barn – varav det yngsta föddes i mars 2017– så har hon och maken Dean McDermott, 52, gått igenom en bergochdalbana i sitt äktenskap med otrohet och enorma ekonomiska problem.

I december 2016 stämdes paret av amerikanska City National Bank för att inte ha betalat av ett lån på 3,5 miljoner kronor som de tagit sex år tidigare. Banken anklagade paret för att ha en obetald principbalans på drygt 1,5 miljoner svenska kronor. Eftersom de även la på ränta och sena avgifter på nästan 578 000 kronor krävdes de på totalt 1,6 miljoner kronor.

Samma år ställde American Express dem inför rätta två gånger för obetalda skulder på 770 000 kronor respektive 333 000 kronor. Skatteverket krävde dessutom Tori på 6,2 miljoner kronor och Dean på 1,6 miljoner kronor.

Annons

Och som om inte det vore nog hade Dean struntat i att betala sin ex-fru Mary Jo Eustace för kostnader som rör gemensamma vuxna sonen Jack, 20. Enligt ex-frun skulle han vara skyldig henne över 800 000 kronor och hon har bland annat skrivit:

”Han skryter om min sons utbildning och struntar i att betala terapiräkningar medan han shoppar och har fester för hans andra fem barn”

Enligt vänner till familjen gjorde de finansiella problemen att Tori i våras var på gränsen till ett nervöst sammanbrott. Hon mådde både fysiskt och psykiskt illa, var deprimerad, orolig och betedde sig konstigt. Den 7 mars ringde Dean polisen efter att de bråkat. Något Hänt rapporterade om då.

– Han vill ju inte att hon ska bli arresterad, men han vill att hon ska förstå att han inte tänker acceptera hur hennes uppförande runt barnen är, förklarade en vän till familjen efter polisingripandet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Lögnanklagelser och nya ekonomiska bakslag

I somras kom slutligen makarna överens om att sluta dricka alkohol och ta någon form av droger i förhoppning om att kunna rädda äktenskapet och få deras fem barn att må lite bättre. Tori har länge varit beroende av starka lugnande mediciner, medan Dean både har druckit för mycket och partyknarkat.

Annons

– När Tori väl slutade knapra lugnande bestämde sig Dean för att bli nykter även han. De vet att både deras egna och barnens liv är i obalans. Nu måste de få saker att funka innan det är för sent, sa en källa till National Enquirer.

Men senast för två veckor sedan hamnade Tori i hetluften igen. Då anklagades hon för att ha ljugit i ett känslosamt inlägg på Instagram, om att hon och familjen skulle ha blivit evakuerade från sitt hus på grund av branden i LA. Enligt brandkåren hade dock lågorna inte ens kommit i närheten av området där de bor.

Och nu kommer alltså plötsligt ytterligare ett ekonomiskt bakslag för familjen. Det är Radaronline som rapporterar att TD Bank USA har stämt Tori för att hon under fyra års tid struntat i att betala en mindre skuld på cirka 12 750 kronor. Något som måste kännas oerhört retsamt för Tori eftersom advokatkostnaderna i ärendet med största sannolikhet kommer att bli större än själva skulden.

Nu håller nära och kära tummarna för att den nya stämningen inte ska resultera i ett återfall eller ännu ett nervsammanbrott för Tori.

FOTO: IBL

Annons