Artikeln innehåller reklamlänkar

Vännernas oro över Tori Spellings viktras: ”Läskigt”

Tori Spelling viktras

Tori Spellings drastiska viktnedgång har fått vännerna att reagera över att hon äter för lite.

Forna Beverly Hills-skådisen Tori Spelling, 45, rasar i vikt för tillfället till följd av en bisarr diet som går ut på att bara äta ägg. Stjärnans vänner har nu därför börjat oroa sig rejält över Toris hälsa, skriver nöjessajten National Enquirer.

– Det är skrämmande. Alla är bekymrade över att hon äter för lite, säger en källa till sajten.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

National Enquirer skriver vidare att Tori börjar likna sitt 2010 års forna jag, då hon var otroligt smal. Sedan dess har hon gått upp i vikt med åren, men efter att hon lagt på sig närmare 20 kilo i samband med hennes senaste graviditet fick hon nog. Enligt källor började hon känna sig väldigt fet.

Därför har Tori nu påbörjat en diet där hon bara får äta tre ägg om dagen, ingenting annat. Ett ägg till frukost, ett till lunch och ett till middag. Hon bestämde sig även för att helt sluta dricka alkohol. Den strikta dieten har fått Tori att rasa i vikt och nu börjar hennes vänner bli oroliga över hennes hälsa.

– Tori har gått ner så mycket i vikt att alla blivit oroliga, säger en källa till National Enquirer.

Enligt källan klagade Tori på hur fet hon var för bara ett par månader sedan.

– Nu har hon gått från en extrem till en annan, säger källan.

Den senaste tiden har Tori Spelling varit på agendan i amerikanska medier eftersom hon och maken Dean McDermott, 51, haft det tufft. För ett halvår sen bröt hon ihop totalt, och trots att hon och Dean kämpat in i kaklet för att rädda sitt äktenskap verkar det ha misslyckats.

Enligt uppgiftslämnare till saljten Radar online ska Dean McDermott ha lämnat det gemensamma hemmet i Los Angeles den 4 juli, och sen dess har inte grannarna sett röken av honom.

– Toris beteende har gjort att han har fått nog, säger en annan källa.

Det stora bråket som gjorde att polisen fick rycka ut för några veckor sedan handlade om parets enorma ekonomiska problem. De har dragit på sig stora skulder som de inte betalat av.

Och nu har problemen orsakat stora problem i äktenskapet för fembarnsföräldrarna.

– Tori och Dean sover i separata sovrum sedan sex veckor. Det är väldig dåligt mellan dem, berättar en vän.

Tori Spelling och Dean McDermott gifte sig 2005 och de har fem barn tillsammans – Liam, 11, Stella, 10, Hattie, 6, Finn, 6  och Beau, 1.

LÄS OCKSÅ: Tori Spelling rasar – 1-åriga sonens skräckolycka på hotellet: ”Så fel på så många plan”

LÄS OCKSÅ: Gör som stjärnorna – bär stickade tröjor i höst

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!