TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

"Beverly Hills"-stjärnans psykbryt – polis tillkallades till hemmet

02 mar, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Den forna "Beverly Hills"-skådisen och relitystjärnan Tori Spelling fick ett nervöst sammanbrott igår och polis tillkallades till hennes hem.
Annons

Klockan 07:45 igår morse, lokal tid i Los Angeles, fick polisen motta ett larmsamtal från 44-åriga Hollywoodstjärnan Tori Spellings hem, det bekräftar en talesperson för Los Angeles polisdistrikt till sajten Radar Online.

Enligt personen som ringde hade Tori Spelling drabbats av ett “nervöst sammanbrott”. Det är fortfarande oklart vad som exakt hände, men enligt nöjessajten kan det ha varit Tori som först kallade på lagens långa arm för att hon trodde att hon hade inbrott. Istället ska hon ha misstagit tjuven för sin make, Dean McDermott, 51.

Tori och Dean har haft stora äktenskapsproblem efter att han varit notoriskt otrogen, vilket de också pratat om öppet i sin egen realityserie “Tori & Dean”. De har också väldiga kreditskulder, uppemot 8 miljoner kronor. Betalar de inte tillbaka i tid riskerar båda fängelse.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu säger en källa till People att pressen helt enkelt blivit för stor för Tori Spelling.

– Senaste året har varit riktigt tufft för Tori. Hon bär ett ton stress på sina axlar, med barn, arbete och hennes äktenskap. Hon samlar på sig mycket ångest och hon vet att det inte är hälsosamt för henne. Självklart kommer hon till ett stadie där det brister för henne någon gång, säger uppgiftslämnaren.

Paret har fem barn ihop, Liam, 10, Stella, 9, Hattie, 6, Finn, 5, och Beau, som fyller ett idag.

FOTO: IBL, Stella

Annons