TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tori Spelling anklagas för att ljuga – orden om branddramat

17 nov, 2018 
AvOla Brising
Tori Spelling skrev ett känslosamt inlägg på Instagram om att hon blivit evakuerad på grund av branden i LA. Enligt brandkåren har lågorna dock inte kommit i närheten av området där hon bor.
Annons

I veckan skrev Beverly Hills-skådisen Tori Spelling, 45, ett känslosamt inlägg på Instagram där hon förklarade för sina följare att hon, maken Dean McDermott, 51, och hela deras familj hade blivit evakuerade från sin bostad i Los Angeles på grund av skogsbranden som härjar i området. Bland annat gick det att läsa:

”Min stora kull och jag evakuerades igår kväll. Mina ögon svullnar med glädjetårar då jag reflekterar över hur många vänner som omedelbart ställde upp och erbjöd oss sina hem. Inget litet erbjudande när vi snackar om en familj på sju. Några av dem känner jag inte ens så väl, men som medlemmar i vårt skolsamfund klev de fram. Tack allihopa!”

Massvis av fans skrev genast för att lyckönska stjärnan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Ber för dig och din familj”, var en av alla peppande och stödjande kommentarer som ramlade in i kommentarsfältet och bilden har gillats av tusentals.

Men nu rapporterar Radaronline att Tori Spellings familj inte alls har blivit evakuerad, utan att de i så fall har gett sig av hemifrån därför att de själva uppfattat att de inte kan vara kvar. Sajten har varit i kontakt med brandmarsalken på brandstation 84 i Woodland Hills där Toris familj bor på Mulholland Drive, och denne säger att lågorna fortfarande inte ens har kommit i närheten av området där de bor:

Annons

– Jag har inte hört någonting om Mulholland Drive skulle ha påverkats… Vi här i Woodland Hills är i en form av vänteläge. Vi har skickats till olika platser över hela staden för att hjälpa till. Vårt eget område har olika bassänger av brandmotorer som är i standby-läge, men än så länge finns inget övergripande hot.

Tori Spellings hus inte i farozonen

Än så länge har därför inte en enda person evakuerats från området enligt brandchefen. Dock säger han att de fortfarande är förberedda på att det värsta kan hända:

– Vi har fortfarande höga vindhastigheter och det är farligt. En ny brand skulle kunna bryta ut någonstans när som helst, men vi har resurser och är väl förberedda på det värsta.

Branden har redan drabbat många kända Hollywoodstjärnor. Både sångerskan Miley Cyrus, 25, och skådisen Gerard Butlers, 49, hus har exempelvis redan brunnit ner till grunden.

Men även om Tori är ängslig av sig och själv har valt att flytta hem till vänner, har hon egentligen personligen aldrig varit utsatt något faktiskt brandhot. Radaronline spekulerar därför i om hon har överdrivit och dramatiserat sin situation i Instagram-inlägget för att hon både vill ha sympatier och kanske även lite extra följare på Instagram.

FOTO: IBL, Instagram

Annons