LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Edward Bloms rädsla för sitt barn – efter olyckan på förskolan: ”Orolig”

03 maj, 2022 
Edward Blom
Edward Blom hittade kärleken i journalisten Gunilla Kinn.
De har nu tre barn tillsammans.
Nu uttrycker Edward sin oro för sitt barn efter en händelse på förskolan.
Annons
Edward af Sillén fick sparken efter hårda orden om Pernilla Wahlgren: “Allt raserade”Brand logo
Edward af Sillén fick sparken efter hårda orden om Pernilla Wahlgren: “Allt raserade”

Edward Blom, 51, har synts till i flertalet tv-program, youtube-videos och radioprogram. Han är både gastronom, författare, programledare och kock.

Han driver sitt eget företag Edward Blom & Co där han håller i föredrag, skriver texter och medverkar i radio och TV-program. Främst inom mat och dryckeshistoria.

2009 slog Edward igenom med serien Mellan skål och vägg med Edward Blom, där han tillsammans med Peter Andersson reste runt i Sverige och åt och drack samtidigt som han berättade om den svenska kulturhistorien.

Han har dessutom varit jury i matlagningsprogram och programledare i radio på P1:s matlagningsprogram Meny. Mat är sannerligen hans expertområde!

Edward Blooms kärleksliv och familj

Sedan 2011 är Edward gift med journalisten Gunilla Kinn, 50 och tillsammans har de tre barnMelchior, Wilhelmina och Zacharias.

Annons

Paret träffades vid champagnebuffén när de var över 40 år gamla och då gick det undan – Edward friade nämligen endast två veckor senare och snabbt fick de tre barn.

De lever inte bara som en familj med barn och en vardag, de skriver nämligen kokböcker tillsammans – och idag har paret skrivit tre kokböcker ihop.

Edwards oro för sitt barn: ”Klart jag är orolig”

I det senaste avsnittet av podcasten Värvet med Kristoffer Triumf gästade ingen mindre än Edward Blom. Här berättar han bland annat om sin oro för sitt barn på förskolan, som han beskriver ligger uppe på ett berg.

– Ett barn på västkusten dog för att det ramlade ner för stenklippor. Det är precis samma på vår skola, säger Edward.

Senare förklarar han att han är väldigt orolig av sig generellt.

– Det är klart att jag har lite för mycket av den, säger han och fortsätter:

Om jag var som när jag var berusad hela tiden, vad skulle hända med barnen då? De skulle få cykla till skolan fast än de var 6 år. Tar man bort all oro är det klart att man skulle bli en rätt ansvarslös person.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT

Annons