LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarna häpnar efter Edward Bloms nya bild på sonen: ”Oj”

24 aug, 2019 
AvOla Brising
Edward Bloms son Melchior
Följarna älskar Edward Bloms nya bild på 4-årige sonen Melchior. Många uppskattar pojkens härliga energi – andra chockas över hur stor han har hunnit bli.
Annons
Edward Bloms succébild på sonen MelchiorBrand logo
Edward Bloms succébild på sonen Melchior

När Edward Bloms, 48, son Melchior, 4, fyllde år i slutet av maj var det många av gastronomens Instagram-följare som häpnade över hur lik pojken är sin kände far. Flera personer kommenterade bilden han då la ut och skrev att de hade samma blick samt påpekade hur galet lik Melchior är sin pappa.

Igår la Edward upp ett nytt bildcollage på Melchior på Instagram. På den ena bilden sitter Melchior i grå kostym på en bänk och väntar med aningen trotsig uppsyn. På den andra hänger han i armarna från takstången från en SL-buss. Till bilden har Edward skrivit:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Man kan ta på Melchior en grå kostym – men det tar knappast rebellen ur honom.”

Även denna gång är det flera personer som tycker att de är lika varandra. Men framför allt tycker följarna att bilderna är härligt busiga.

De flesta av Edward Bloms följare fullkomligen älskar de nya bilderna på fyraåringen. Inlägget hade redan efter ett dygn fått drygt 3 500 gilla-markeringar. En person skriver kort och gott:

Annons

”Underbare kille”.

En annan chockas över hur snabbt pojken har växt:

”Oj vad stor han har blivit. Hur gammal??”

Ytterligare en följare flikar in:

”Så fin pojke o så frisk med full i bus”.

En annan person konstaterar att han ser ut som en liten Emil i Lönneberga. Någon annan tycker att det behövs fler människor som Melchior i världen. De flesta verkar på det stora hela tycka att Edwards inlägg är mycket uppfriskande.

Följarna backar Edward Blom efter kritiken mot bilden

Men bilden har även mött visst motstånd. En person försöker påvisa att Edward utsätter sin son för stor fara när han låter honom hänga fritt på en buss som är i trafik.

”Vad skulle hända om bussen tvärnitar?”, skriver följaren i en kommentar.

En annan låter sig istället chockeras av att pojken är barfota när han hänger från stången:

”Varför har han inga skor på sig? Alla kan förstå vad som finns på dessa golv!! Glassplitter, gamla kanyler, piss, gamla spyor mm”

Men Edward Bloms följare är snabba med att ta honom i försvar. En person svarar på den senare av kommentarerna och skriver:

”Åh nej!! Herregud. Alltså, han kanske har skorna intill, som inte finns med i bild? Så gör min femåring, släpper dem nedanför men kliver sen i dem igen. Du läser in väldigt -> väldigt <- mycket och skapar en hel bild utan ngn vidare information. De har nog koll.”

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons