TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Då har Eagles säsong 3 premiär – här är skådespelarna i rollistan

29 apr, 2021 
AvMimmi Fouchenette
Alva Bratt, Edvard Olsson och Adrian Öjvindsson.
Tittarsuccén Eagles är snart tillbaka med en efterlängtad ny säsong.
Vi har koll på premiären och rollistan av säsong 3.
Här är allt vi vet om den nya säsongen!
Annons
7 svenska barnskådisar – då och nuBrand logo
7 svenska barnskådisar – då och nu

SVT-serien Eagles första säsong hade premiär under våren 2019. Serien blev redan då oerhört populär bland tonåringar och ungdomar. Säsong 1 hade i snitt 700 000 - 800 000 tittare per avsnitt. Nu är det snart dags för premiären av seriens tredje säsong.

I serien Eagles får vi följa syskonparet Felicia som spelas av Alva Bratt, 22, och Elias som spelas av Edvard Olsson, 20. Vi får följa syskonen som vuxit upp i Boston med deras pappa som är den före detta NHL-spelaren Mats Kroon. Elias spelar ishockey som sin pappa och Felicia är influencer, i början av serien tvingas de att flytta hem till pappans barndomsstad Oskarshamn i Sverige. Väl hemma i Sverige utmanas syskonen med allt som hör tonåren till.

Eagles säsong 3 – skådespelarna i rollistan

Här är listan på några av de som kommer medverka i säsong 3:

  • Alva Bratt – Felicia Kroon
  • Edvard Olsson – Elias Kroon
  • Yandeh Sallah – Amie Samuelsson Condé
  • Adrian Öjvindsson – Ludvig Johansson
  • Per Larsson – Mats Kroon
  • Filip Wolfe Sjunnesson – Jack Barret
  • Sarah Gustafsson – Klara Ceder

I höstas sökte även SVT-serien ett tjugotal statister för den kommande säsongen, bland annat för rollerna som, partypingla, kommunjobbare, brittisk kvinna och nörd.

Annons

När har Eagles säsong 3 premiär och var kan man streama serien?

SVT avslöjade på seriens officiella Instagram, eagles_svt att den tredje säsongen av ungdomsserien snart har premiär. I inlägget skriver de ”Eagles säsong 3, premiär 4 juni”.

Fansen har uttryckt sin glädje i kommentarsfältet genom att tagga sina vänner för att sprida inlägget och kommenterat glada emojis.

Den 4 juni 2021 har den tredje säsongen premiär på SVT play. De två tidigare säsongerna läggs ut den 21 maj 2021 på SVT play.

Alva Bratt och Edvard Olsson som spelar huvudpersonerna i Eagles.

Blir det en säsong 4 av Eagles?

I samma Instagram-inlägg där SVT avslöjade premiärdatumet av säsong 3 kom de också med ett ytterligare besked om att en fjärde och avslutande säsong kommer att komma. ”Inte nog med det, det blir en fjärde och avslutande säsong! Vilka är taggade?”, skrev SVT i inlägget.

Eagles säsong 3 har premiär den 4 juni 2021 på SVT play. De två tidigare säsongerna kommer att läggas ut den 21 maj 2021 på SVT play.

FOTO: Fredrik Persson/TT, Janne Danielsson/SVT

Annons