ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanne Lassgård om att växa upp med Rolf Lassgård som pappa

29 mar, 2023 
Rolf Lassgård med dottern Hanne Lassgård
Hanne Lassgård är ett av Rolf Lassgårds barn.
I en intervju med Hänt berättar hon om hur det varit att växa upp i kändisfamiljen med skådespelaren som sin pappa.
– Det är såklart att det har ju påverkat mig till den jag är idag, säger Hanne till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lia Boysen om den dödliga sjukdomen giftstruma: ”Skräcksjukdom”Brand logo
Lia Boysen om den dödliga sjukdomen giftstruma: ”Skräcksjukdom”

Rolf Lassgård, 58, är än idag en av våra största skådespelare. Nu senast var han aktuell i filmen Andra akten där han spelar tillsammans med Lena Olin, 68. I samband med premiären avslöjade han sin nya flickvän Beatrice.

Men innan kärlekslyckan med Beatrice var Rolf gift med Birgitta Lassgård, 68, i hela 38 års tid innan de skilde sig 2021. De tidigare makarna har tillsammans barnen Ida Lassgård, 40, Hanne Lassgård, 36, och Anton Lassgård, 29.

Rolf Lassgårds dotter Hanne om att vuxit upp med skådespelaren som pappa

Mellanbarnet Hanne lever idag i Colombia tillsammans med sin familj. Det var för ett halv år sedan som makarna flyttade dit tillsammans med sin familj för att fortsätta utveckla sitt kaffeföretag.

Annons

Men hur är det då att vara uppväxt i en kändisfamilj med Rolf Lassgård som pappa? Jo, nu berättar Hanne för Hänt om sina tankar kring

– Det är såklart att det har ju påverkat mig till den jag är idag. Jag tänker att det är bara positivt, som du sa så är han en av de största skådespelarn och han har följt sin dröm. Så det har inspirerat mig i allt jag gör. Kan han följa sin dröm och göra det till sin karriär och sitt liv, då kan jag också göra det, säger Hanne.

Det kan finnas för och nackdelar med att vara från en kändisfamilj, har du känt av det att folk har en viss bild av dig?

– Nja jo men det har nog funnits lite så att folk tror att man är på ett speciellt sätt. Blivit chockade när man visar sig vara trevlig. Det kan jag säga. Folk förväntar sig att man har kaxig attityd och tror att man är någon. Men jag är uppvuxen i en jantelags-familj. Så är det.

Är du nöjd med din uppväxt?

– Absolut.

Rolf Lassgårds sorg över dotterns beslut att lämna landet

När Hanne och hennes make valde att flytta till Colombia visade sig inte Rolf tycka det var en toppenidé.

Annons

– Han tyckte väl att, alla har väl den här fördomen om Colombia, speciellt Medellín, Att det är farligt och han vill väl inte att hans barn, hans barnbarn och pappan till hans banbarn ska bo på en plats som han tror är farlig. Så det har väl varit mycket omsorg, har Hanne tidigare berättat för Hänt.

Inte nog med oron kom flytten att innebära att familjen inte längre fanns lika nära.

– Innan vi flyttade hit så bodde vi Skåne och vi bodde väldigt nära honom. Vi umgicks väldigt ofta så det tyckte han såklart var tråkigt att vi lämnade. Det blev nog rätt tomt för honom.

FOTO: TT

Annons