ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rolf Lassgårds sorg efter dotterns beslut för barnbarnen: ”Orolig”

17 feb, 2023 
Rolf Lassgård och hans dotter
Rolf Lassgårds ena dotter har tagit med sig familjen och lämnat Sverige.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om hur hennes pappa reagerade på beslutet – samt varför hon flyttat utomlands.
– Det blev nog rätt tomt för honom, säger Hanne Lassgård till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

När Hollywood kändisen Tom Hanks kommer till SverigeBrand logo
När Hollywood kändisen Tom Hanks kommer till Sverige

Rolf Lassgård, 67, har barnen Ida, Hanne och Anton ihop med sin tidigare hustru Birgitta Lassgård, 68. Idag är de alla tre vuxna och dottern Hanne lever numera utomlands.

Det var för ett halvår sedan som hon, hennes make David Lassgård, 41, och parets två barn flyttade till Colombia. Detta för att fortsätta utveckla sitt kaffeföretag.

Hur började intresset för kaffe?

– Vi var här 2017 för att leta efter Davids biologiska föräldrar, han är adopterad. Tyvärr hittade vi ingen när vi letade då men vi hittade den här kaffegården och de gör en hel process av kaffet på en och samma plats. Så det är ett superhållbart, exklusivt specialkaffe. Vi hittade då det 2017 och för två år sedan bestämde vi oss för att ta det till Sverige och förpacka det i vårat namn, säger Hanne i en intervju med Hänt.

Annons

Rolf Lassgård om dotterns beslut att lämna Sverige: ”Tomt”

Från Colombia arbetar Hanne och David även med sin podcast, men även om familjen trivs bra i sitt nya land så har vissa familjemedlemmar varit allt mer skeptiska.

– Innan vi flyttade hit så bodde vi Skåne och vi bodde väldigt nära honom. Vi umgicks väldigt ofta så det tyckte han såklart var tråkigt att vi lämnade. Det blev nog rätt tomt för honom.

Därför tänker Rolf Lassgård inte hälsa på dottern Hanne Lassgård

Inte nog med att Rolfs dotter och barnbarn inte längre bor nära där han bor så menar Hanne att han också känner oro över landet de valt att flytta till.

– Han tyckte väl att, alla har väl den här fördomen om Colombia, speciellt Medellín, Att det är farligt och han vill väl inte att hans barn, hans barnbarn och pappan till hans banbarn ska bo på en plats som han tror är farlig. Så det har väl varit mycket omsorg, säger hon.

Kommer han och hälsar på något då?

– Just nu så säger han att han inte kommer göra det men vi får se. Vi säger att vi är här ett halvår i taget men blir det längre så tror jag inte han kan hålla sig faktiskt.

FOTO: Instagram/TT

Annons