LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Dominika Peczynskis starka känslor – efter Anders Borgs stora svek

10 sep, 2022 
Dominika Peczynski och Anders Borg har haft ett stormigt år.
Nu avslöjar Dominika nya detaljer om skilsmässan och problemen i vardagen med kärleken.
– Jag hade varit på väg länge, berättar hon nu för SvD.
Annons
Så röstar kändisarna – Val 2022Brand logo
Så röstar kändisarna – Val 2022

Men skilsmässan var inte odramatisk! Dagen efter att den hade registrerats så ångrade Dominika sig och paret har sedan dess varit förlovade. Ja, skilsmässodramat blev helt klart kulmen på ett stormigt och passionerat förhållande.

Men, den stora frågan är ju nu om stormen har lagt sig? I en ny intervju med SvD öppnar Dominika upp om dispyten med Anders efter hans stora svek.

Dominika Peczynski förnekar nya förlovningen med Anders Borg – efter skilsmässodramat

I slutet på augusti berättade Peczynski att skilsmässobeslutet grundade sig i en lång historik av ”tomma hot” om att lämna kärleken Anders. Till slut var hon tvungen att hålla sitt ord och genomföra det.

Annons

– Jag tror inte på äktenskapet och var 48 år när jag gifte mig för första gången, och det var inte för att det saknades friare [...] Däremot har vi inte brutit förlovningen. Men det kanske blir nästa drama då vi börjar kasta ringar, berättade Dominika ärligt för Aftonbladet.

Hon adderade också att hon inte ser på Anders som hennes fästman, trots att de varit förlovade och sambos sedan skilsmässan i juni.

– Men jag vill inte kalla oss förlovade, för det innebär att man ska gifta sig inom ett år. Jag vill snarare säga att vi är trolovade, avslutar hon.

Hon menar alltså att de har lovat kärlek till varandra, men att något nytt bröllop inte finns att vänta inom en snar framtid. Men vad har hänt sedan dess?

Dominika Peczynskis starka känslor – efter Anders Borgs stora svek

Det kan minsann svänga fort i en passionerad relation. I en ny intervju med SvD berättar Dominika att Anders ofta väljer att sitta med iPaden i stället för att umgås med henne. Hon tillägger också att hon tilldelat iPaden smeknamnet (eller öknamnet) för ”La Padda”.

Annons

– I början sa jag det fint och föreslog att han skulle lägga undan Wall Street Journal. Jag vet att han är arbetsnarkoman, och jag säger oftast ingenting om det. Klagar inte, men ungefär när Ryssland invaderade Ukraina det gick upp på en sån jävla hög växel. Jag förstår ju, det är inte det. Men det är roligare att vara gift med mig än med La Padda.

Men det är inte de syrliga pikarna om Anders arbetsnarkomani som ligger till grund för parets senaste tvist. Det handlar faktiskt om politik.

Peczynski kandiderar för partiet Liberalerna i söndagens val, vilket också talar för var hennes sympatier ligger. Men Anders, tidigare finansminister i Fredrik Reinfeldts, 57, regering, kommer inte lägga sin röst på sambon. Nej, han kommer rösta på Moderaterna.

– Jag är inte sur på honom för det eftersom vi är ute efter samma sak. Vi vill ha en moderat statsminister, säger Peczynski till tidningen.

Tur att meningsskiljaktigheterna inte är mer än en vänskaplig rivalitet. Det återstår att se hur de förlovade paret känner efter valets resultat.

FOTO: TV4, Jonas Ekströmer/TT

Annons