LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kärlekssagan är över – tv-paret separerar efter fem år

07 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Efter fem år tillsammans är förhållandet mellan "Big brother"-paret Annica Englund och Marcelo Peña över. Nu säljer paret sin gemensamma lägenhet och flyttar isär. "Jag trodde aldrig någonsin att den här dagen skulle komma", skriver Annica på sin blogg.
Annons

Annica Englund, 25, och Marcelo Peña, 26, föll för varandra i “Big Brother” 2012 och förlovade sig framför kamerorna. Tv-profilerna har sedan dess varit ett par och har sedan dess skrivit aktivt om sitt liv tillsammans i varsin blogg.

I oktober 2016 gjorde paret dock slut, men hittade snart tillbaka till varandra igen. Fram till nu. I ett nytt blogginlägg berättar Annica Englund nu att deras förhållande är över igen och den här gången flyttar de isär och säljer sin gemensamma lägenhet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag trodde aldrig någonsin att den här dagen skulle komma och det känns jättekonstigt att vi båda har fattat det beslutet att flytta isär. Ingen har sårat någon utan vi är fortfarande överens och vänner vilket känns jättebra men jag trodde verkligen att det skulle vara vi för alltid”, skriver Annica Englund i blogginlägget “De bästa åren i mitt liv”.

Hon fortsätter:

“Marcelo är en fantastisk kille och jag kommer alltid att älska honom och komma ihåg att roligt vi gjort tillsammans, jag kommer alltid att ha en underbar bild av honom och han kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Men ibland så växer man isär och därför har vi tagit det här beslutet.”

Annons

https://www.instagram.com/p/BO9EuzoBnOv/?taken-by=akaannica

 

Annica Englund har också lagt upp mäklarbilder på parets trea i Enskede i Stockholm i sin blogg. Utgångspriset ligger på 3,7 miljoner kronor. Nu letar bloggaren för första gången efter en ny lägenhet att bo ensam i.

“Jag och Marcelo säljer nu lägenheten. Vår underbara lägenhet som jag älskar så himla mycket. Jag älskade att komma hem till denna lägenhet, det kändes så rätt. Jag älskar området och den här sidan som är så perfekt om man har hund eller familj. Men det känns inte rätt att bo kvar i något som vi byggt upp tillsammans så det är dags att släppa taget om denna och börja om från scratch”, skriver hon och fortsätter:

“För första gången så letar jag efter ett boende själv, det är väldigt läskigt. Ska jag bo alldeles själv? Vad gör man på kvällarna när man inte hänger med någon? Vem kommer väcka mig med frukost på sängen när jag fyller år? Det är sådana tankar som flyger i mitt huvud men jag ska ändå inte försöka att ta detta med er. Jag bokade in mig på terapi idag för att ta detta med min terapeut så att jag kan bearbeta detta på bästa sätt.”

Foto: Instagram

Annons