Biancas rekordlön – så mycket får hon för "Wahlgrens värld"

Biancas rekordlön – så mycket får hon för "Wahlgrens värld"

Bianca Ingrosso blir mångmiljonär på att spela in ”Wahlgrens värld”. Nu berättar tv-profilen att lönen från programmet räcker till att köpa en lägenhet kontant. – Jag får lite under fem miljoner kronor, säger hon till Aftonbladet.

Bianca Ingrosso, 22, har haft en kämpig vår. Hennes långa relation med pojkvännen Philippe Cohen, 23, är slut och mitt i sorgen har hon jobbat heltid med att spela in en ny säsong av tv-programmet “Wahlgrens värld”. Serien, som handlar om familjen Wahlgren och förutom Bianca också följer mamma Pernilla Wahlgren49, gjorde succé på Kanal 5 i höstas och kommer att återvända till tv-rutan om några månader.

Men när den första inspelningsdagen skulle gå av stapeln för två månader sedan, var Bianca Ingrosso förkrossad. “Wahlgrens värld” började nämligen spelas in i samma veva som Philippe gjorde slut.

– Vi började spela in dagen efter allting hände. Jag var var ett nervvrak i en vecka. Jag kunde inte äta, knappt drick vatten. Jag bara grät och trodde att mitt liv var över, säger hon till Aftonbladet.

LÄS OCKSÅ: Därför ramlar Bianca Ingrossos hår av: ”Tappat hälften”

Men som plåster på såren har Bianca Ingrosso minst sagt gjort sig en rejäl hacka på “Wahlgrens värld”. Tv-profilen har tidigare avslöjat att hon fick 300 000 kronor för att medverka i “Let’s dance” 2016, men realityserien slår dansprogrammet med hästlängder lönemässigt.

Bianca Ingrosso avslöjar nämligen att hon nästan får fem miljoner för att medverka i tv-serien.

– Jag skulle kunna casha en lägenhet. Inte en megadyr lägenhet, men jag skulle kunna köpa en lägenhet kontant. Jag får lite under fem miljoner kronor, säger hon till Aftonbladet.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos nya crush efter kärlekskrisen: ”Snygg”

Foto: IBL

 

 

FRÅN FÖRSTASIDAN