LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Biancas rekordlön – så mycket får hon för "Wahlgrens värld"

04 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso blir mångmiljonär på att spela in ”Wahlgrens värld”. Nu berättar tv-profilen att lönen från programmet räcker till att köpa en lägenhet kontant. – Jag får lite under fem miljoner kronor, säger hon till Aftonbladet.
Annons

Bianca Ingrosso, 22, har haft en kämpig vår. Hennes långa relation med pojkvännen Philippe Cohen, 23, är slut och mitt i sorgen har hon jobbat heltid med att spela in en ny säsong av tv-programmet “Wahlgrens värld”. Serien, som handlar om familjen Wahlgren och förutom Bianca också följer mamma Pernilla Wahlgren49, gjorde succé på Kanal 5 i höstas och kommer att återvända till tv-rutan om några månader.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men när den första inspelningsdagen skulle gå av stapeln för två månader sedan, var Bianca Ingrosso förkrossad. “Wahlgrens värld” började nämligen spelas in i samma veva som Philippe gjorde slut.

– Vi började spela in dagen efter allting hände. Jag var var ett nervvrak i en vecka. Jag kunde inte äta, knappt drick vatten. Jag bara grät och trodde att mitt liv var över, säger hon till Aftonbladet.

Men som plåster på såren har Bianca Ingrosso minst sagt gjort sig en rejäl hacka på “Wahlgrens värld”. Tv-profilen har tidigare avslöjat att hon fick 300 000 kronor för att medverka i “Let’s dance” 2016, men realityserien slår dansprogrammet med hästlängder lönemässigt.

Bianca Ingrosso avslöjar nämligen att hon nästan får fem miljoner för att medverka i tv-serien.

– Jag skulle kunna casha en lägenhet. Inte en megadyr lägenhet, men jag skulle kunna köpa en lägenhet kontant. Jag får lite under fem miljoner kronor, säger hon till Aftonbladet.

Foto: IBL

 

 

Annons