Bianca Ingrossos nya crush efter kärlekskrisen: "Snygg"

Efter kärlekskrisen med Philippe Cohen har Bianca Wahlgren Ingrosso nu äntligen hittat en ny crush i sitt liv. I en video på sin Youtube-kanal avslöjar tv-profilen nu vem som fångat hennes uppmärksamhet.

Vinden har börjat vända för Bianca Wahlgren Ingrosso, 22. Tv-profilen har haft en kämpig vår, där hon bland annat berättat att hon och pojkvännen sedan tre år tillbaka, Philippe Cohen, 23, lagt sitt förhållande på is.

– Nu var det ett tag sen jag hade sex… Det var i januari. Då pippade jag senast. Det säger väl att min relation ligger på is just nu. Jag har det jobbigt nu, sa hon i podcasten ”Tankar med”

Bianca berättade även att förhållandet länge varit svajigt och att Phillippe också dumpat henne två gånger tidigare under relationen.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om privata sexfilmerna: ”Jag gillar det”

Perrie Edwards.

Men nu avslöjar tv-profilen att hon har hittat en ny rush i sitt liv. I en video på sin Youtube-kanal berättar Bianca Ingrosso nämligen att hon är förtjust i den brittiska artisten och Little Mix-medlemmen Perrie Edwards, 23.

– Jag har en enorm girlcrush på Perrie Edwards i Little Mix. Hon är så jävla, jävla snygg, så rolig och har världens bästa röst, säger Bianca Ingrosso i klippet och fortsätter:

– Har ni inte lyssnat på dem eller kollat deras Youtube så gör det. Alltså, jag älskar dem.

LÄS OCKSÅ: Biancas tuffa kärleksbesked: ”Han gjorde slut med mig”

Foto: IBL

Senaste nytt