LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrossos nya crush efter kärlekskrisen: "Snygg"

24 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Efter kärlekskrisen med Philippe Cohen har Bianca Wahlgren Ingrosso nu äntligen hittat en ny crush i sitt liv. I en video på sin Youtube-kanal avslöjar tv-profilen nu vem som fångat hennes uppmärksamhet.
Annons

Vinden har börjat vända för Bianca Wahlgren Ingrosso, 22. Tv-profilen har haft en kämpig vår, där hon bland annat berättat att hon och pojkvännen sedan tre år tillbaka, Philippe Cohen, 23, lagt sitt förhållande på is.

– Nu var det ett tag sen jag hade sex… Det var i januari. Då pippade jag senast. Det säger väl att min relation ligger på is just nu. Jag har det jobbigt nu, sa hon i podcasten ”Tankar med”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bianca berättade även att förhållandet länge varit svajigt och att Phillippe också dumpat henne två gånger tidigare under relationen.

Perrie Edwards.

Men nu avslöjar tv-profilen att hon har hittat en ny rush i sitt liv. I en video på sin Youtube-kanal berättar Bianca Ingrosso nämligen att hon är förtjust i den brittiska artisten och Little Mix-medlemmen Perrie Edwards, 23.

– Jag har en enorm girlcrush på Perrie Edwards i Little Mix. Hon är så jävla, jävla snygg, så rolig och har världens bästa röst, säger Bianca Ingrosso i klippet och fortsätter:

– Har ni inte lyssnat på dem eller kollat deras Youtube så gör det. Alltså, jag älskar dem.

Foto: IBL

Annons