Doktor Mikael Sandström avslöjar nya projektet: ”Fått förfrågan”

Doktor-Mikael i Nyhetsmorgon

Doktor Mikael har många bollar i luften.
Det är ingen vila ingen ro för vår allas överläkare.
Nu berättar han om det nya projektet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tre snabba frågor med Mikael Sandström
0:58

Efter reklamen: Tre snabba frågor med Mikael Sandström

(0:58)

Slå på ljud

Mikael Sandström, 64, är känd för hela svenska folket genom hans medverkan i Nyhetsmorgon där han besvarar tittarnas frågor om olika sjukdomar och hälsobekymmer. Men allra mest igenkänd som tv-personligheten Doktor Mikael.

Doktor Mikaels karriär efter jobbet som överläkare

Doktor Mikael har många bollar i luften och för två år sedan bekräftade han att han valt att avsluta karriären som överläkare efter hela 36 år i tjänst. Åren som överläkare har inneburit många timmar där han har jobbat jour. I Doktor Mikaels senaste bok Sånt är livet: berättelser från akuten har han räknat ut att han under karriären har suttit jour i över imponerande 2500 dygn.

Trots att han avslutat läkarkarriären så har han fullt upp med nya projekt, bland annat har han fått förfrågan om att skriva ytterligare en bok.

Doktor Mikael om framtidsplanerna: ”Fått förfrågan”

Det går minst sagt bra för Doktor Mikael då hans senaste bok fått väldigt bra recensioner. Den har gått så bra att han till och med fått förfrågan att skriva ytterligare en bok. Hänt har varit i kontakt med honom som berättar om sommarplanerna och vad som händer i framtiden.

"Vi ska jobba en hel del i sommar så det blir semester nu istället. Dessutom går boken bra så jag har fått en ny förfrågan om att skriva en bok till. Jag tillbringar en hel del tid med att fundera över om jag har bra material till detta. Kanske lite mer om överlevnad och lite mindre om döden?", skriver Doktor Mikael i ett meddelande till Hänt.

Det är alltså ingen semester ingen ro som gäller för Doktor Mikael i sommar. Och vi ser framemot att se vad nästa bok signerad soldoktorn har att erbjuda för spännande historier om hans händelserika karriär som överläkare!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN