Doktor Mikaels familjelycka – nya videon visar: “Ord är överflödiga”

Doktor Mikaels familjelycka – nya videon visar: “Ord är överflödiga”

Doktor Mikael Sandström har just nu en välförtjänt semester som han till stor del spenderar ute i skärgården.
Nu visar han upp den stora familjelyckan.
”Ord är överflödiga”, skriver han under en video på Instagram.
Johanna Lind Bagges hyllning till Lotta på Liseberg
0:33

Efter reklamen: Johanna Lind Bagges hyllning till Lotta på Liseberg

(0:33)

Slå på ljud

Doktor Mikael Sandström, 63, och Lotta Engberg, 59, har sedan de fann varandra för ett par år sedan blivit ett av de mest folkkära kändisparen. De båda syns ofta på bästa sändningstid i TV4 – Mikael som expert i Nyhetsmorgon och Lotta på sitt kära program Lotta på Liseberg samt på Bingolotto.

Under sommaren tar Lotta en välförtjänt paus från bingospelandet och lägger allt sitt fokus på allsången.

Mikael däremot tar semester och har tidigare berättat för Hänt att han ska passa på att skriva på en bok under ledigheten.

– Den handlar om medicinska specialfall. Några roliga, några spännande, några sorgliga, donationer och liv som jag ångrar att jag räddade. Det kan man faktiskt göra, säger Mikael och fortsätter:

– Den är grovskriven. Nu ska den redigeras med kapitel och ordning och så. Gissningsvis blir den klar i mars nästa år ungefär.

Lotta Engbergs bröllopspik i direktsändning

Eftersom Mikael tillbringar mycket av sin lediga tid på landstället så hör det inte till vanligheterna att man ser honom sitta i publiken på Lotta på Liseberg. Men under förra veckan syntes han vara på plats och stötta sin sambo.

Då händer något som får honom att skratta till – nämligen när Lotta börjar prata om ett framtida bröllop och bjuder in artisterna John Lundvik och Linda Pritchard att sjunga på den stora dagen. Efter artisternas duett så utbrister Lotta:

– Det är så fantastiskt, det är så vackert. Det är så där att man känner att man nästan skulle vilja gifta sig. Sjunger ni då eller?

– Jaaa! Ska du? Pik, pik hemåt eller?, säger Linda då varpå John fyller i:

– Vi kommer!

I publiken syns Mikael skratta till över Lottas pik.

Mikael visar upp lyckan: ”Ord överflödiga”

Ute i skärgården ägnar sig Mikael även åt annat än skrivandet på sin bok. På sin Instagram berättar han att han haft besök av sina barnbarn och att de fiskat krabbor tillsammans!

Under en makalöst vacker video där man ser vågorna i solnedgången, hör ljudet av havet klucka och vinden vina skriver han:

Ord överflödiga. Fiskade krabbor här i förrgår med barnbarnen.

Vilken lycka!

Det ser verkligen helt underbart ut!

FOTO: JOHANSSON THOMAS/Aftonbladet/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN