Lotta Engbergs bröllopsbesked i direktsändning – doktor Mikaels starka reaktion

Lotta Engberg, Mikael Sandström, Lotta på Liseberg

Lotta Engberg och Mikael Sandström har kilat stadigt ett bra tag nu.
Nu avslöjar Lotta sina bröllopsplaner i direktsänd tv.
Läs här!
0:36

Efter reklamen: Mikael Sandström om husjakten i Spanien med kärleken Lotta Engberg

(0:36)

Slå på ljud

Lotta Engberg, 59, och doktor Mikael Sandström, 63, har nu kilat stadigt i snart två år och har sedan dess varit Sveriges turturduvor.

För drygt ett år sedan tog paret det stora steget i förhållandet och flyttade ihop i den gemensamma villan i Göteborg, men de drömmer även om att flytta utomlands. Dock får husköpet i Spanien och Lotta vänta lite berättar Mikael för Hänt.

– Det är nog mest Lotta som har de tankarna men det är ingenting som vi hinner titta på, i alla fall inte i år. Nu får vi landa i det här och fixa med sommarstället här, säger Mikael till Hänt.

Då gifter sig Doktor Mikael och Lotta Engberg

På två år har de alltså bockat av samboskap och en hund, men vad står näst på schemat? Doktor Mikael har tidigare sagt att han inte känner någon stress med att gifta sig, detta då de har det så bra som det är. Men det finns faktiskt något som skulle kunna göra att de gifter sig trots allt.

Lotta och Mikael har nämligen börjat spela golf tillsammans, och i Nyhetsmorgon avslöjar Lotta nu en överenskommelse de två gjorde under deras senaste resa.

– När vi åkte iväg på golfresa så bestämde vi oss att "slår vi hole in one så gifter vi oss". Men det kommer aldrig hända, säger hon och skrattar.

Mikaels reaktion efter Lottas bröllopsbesked i direktsändning

Det var när John Lundvik och Linda Pritchard gästade Lotta på Liseberg som Lotta avslöjade bröllopsbeskedet. Efter artisternas magiska duett utbrister Lotta:

– Det är så fantastiskt, det är så vackert. Det är så där att man känner att man nästan skulle vilja gifta sig. Sjunger ni då eller?

– Jaaa! Ska du? Pik, pik hemåt eller?, säger Linda då varpå John fyller i:

– Vi kommer!

Mikael som satt i publiken skrattade lite och reagerade med ett häpet ansiktsuttryck mot kameran.

Paret verkar ha bestämt sig för vilka som ska sjunga och när bröllopet håller hus, nu väntar vi bara på ett frieri!

FOTO: TV4, TT

SENASTE NYTT!