TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Doktor Mikael bryter tystnaden om Lotta Engberg – så har du aldrig sett henne

03 jul, 2022 
DOKTOR MIKAEL SANDSTRÖM, LOTTA ENGBERG
Doktor Mikael och Lotta Engberg bjuder gärna på sig själva.
Men det är sällan som vi faktiskt får en inblick i deras vardag och vad de gör på fritiden.
Nu visar doktor Mikael upp bilden på Lotta – som vi aldrig sett henne förr!
Annons
Tre snabba frågor med Mikael SandströmBrand logo
Tre snabba frågor med Mikael Sandström

Doktor Mikael Sandström, 63, och Lotta Engberg, 59, har snart varit ett par i två år. Paret träffades i och med att Lotta, i en intervju, uttryckte att hon skulle kunna tänka sig att dejta den där "tv-doktorn".

Sedan dess har mycket hänt och paret har gått från klarhet till klarhet. Under deras relation har de även hunnit vara mycket utomlands, bland annat på Kanarieöarna och Maldiverna. Att Lotta och Mikael älskar att resa är med andra ord ingen hemlighet, faktum är att de till och med kan tänka sig att flytta utomlands för gott.

– Lotta har en dröm att köpa en lägenhet i någon spansk, pittoresk by. Det vill hon nästan mer än jag – men jag hakar gärna på, har doktor Mikael tidigare förklarat för Hänt.

Annons

Därför missar doktor Mikael Lotta på Liseberg

Idag bor paret i en stor och härlig villa en bit utanför Göteborg. Att det gemensamma boendet blev just i Göteborgstrakten berodde till största del på att Lotta jobbar där. Men doktor Mikael är faktiskt också en riktig västkust-älskare. Han har nämligen landställe där så med facit i hand blev det ju en alldeles perfekt lösning för paret.

I samband med flytten till Göteborg var det många som undrade hur det egentligen skulle bli med doktor Mikaels framträdanden i Nyhetsmorgon. Varje tisdag är han ju på plats och upplyser tittarna om diverse sjukdomar. Men till tittarnas glädje meddelade Mikael att det inte blir någon ändring på den saken.

– Jag pendlar med tåg nu från Göteborg till Stockholm, då åker jag ner på måndagar och kommer hem igen på tisdagen, har Mikael förklarat för Hänt.

Annons

Det enda problemet med att åka till Stockholm på måndagar är ju att doktor Mikael missar sin flickväns allsångsprogram. På premiären lös han med sin frånvaro.

Nya bilden på Lotta Engberg förvirrar följarna

Men nu är Lotta och Mikael äntligen på plats i varandras sällskap. Det firar de självklart genom en riktig västkust-middag: Krabba!

Men den nya bilden som doktor Mikael nu lagt ut förvirrar. Så här har vi nämligen aldrig sett Lotta förut! Vem hade kunnat tro att hon var en sådan skaldjursälskare?

”Lite av det bästa västkusten kan erbjuda”, skriver tv-doktorn och förvirringen blir ännu större.

”Jag antar att du menar Lotta, men annars är ju krabbor inte fy skam heller”, skriver en person.

”Du måste mena Lotta”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons