BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Älskar, älskar inte-paret Becca och Micke har blivit föräldrar

02 jul, 2022 
BECCA, MICKE, ÄLSKAR ÄLSKAR INTE
Älskar älskar inte-paret Becca och Micke har nu fått sitt första gemensamma barn.
Det var den 30e juni som lilla Neo blev välkomnad till världen.
Vi är överväldigade” skriver paret på deras gemensamma Instagram.
Annons
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inteBrand logo
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

Rebecca Lawal, 32, och Micael Sievertsson, 51, medverkade i det populära programmet Älskar älskar inte.

Det var tidigare i år som paret kom med den fantastiska nyheten att de nu väntar sitt första gemensamma barn. Det var på deras Youtube-kanal Becca & Micke som de avslöjade den stora glädjen.

Det var den 30e juni som lilla Neo kom till jorden och på parets gemensamma Instagram publicerade de en bild från BB.

Den 30e juni klockan 9.35 kom Neo. Vi är överväldigade, så mycket glädje och känslor just nu! Vi kan inte vänta tills vi kan dela med oss av vloggen på Youtube!” skriver paret.

Komplikationerna under graviditeten – lades in på sjukhus

Men Beccas graviditet har inte varit helt enkel. I början drabbades hon nämligen av komplikationen hyperemesis gravidarum som resulterade i kraftigt illamående och kräkningar som gjorde att hon rasade i vikt. Det gick till den grad att hon behövde läggas in för att få dropp under några dagar.

Annons

– Det var riktigt illa. Hon kunde inte gå upp ur sängen vissa dagar. Hon var väldigt svag, ingen energi alls, berättar Micael för Hänt.

Men till allas glädje piggnade hon på sig och vi är så glada att förlossningen även den gick bra och att Neo nu kommit till världen.

Besvikelsen över barnets kön

När Hänt pratade med paret en tid innan förlossningen berättade Becca att barnets kön inte var det hon hade förväntat sig, och att första reaktionen var lite av en besvikelse.

– Det var inte det jag förväntade mig, så jag först väldigt chockad och lite besviken. Men ett barn är alltid en gåva och det viktigaste för mig är att barnet är friskt och mår bra, säger hon.

Någon som däremot blev överlycklig av att veta att barnet var en liten pojke var Beccas mamma, något hon samtidigt berättade för Hänt.

Och nu när de nyblivna föräldrarna välkomnat sin son till världen har nog den lilla besvikelse som fanns från början släppt helt. Vi på Hänt gratulerar så mycket till tillskottet!

Det var en tuff förlossning men allt som betyder något nu är att Becca och Neo mår bra. Vi är så glada för våran perfekta lilla pojke. Vi kommer släppa vloggen på Youtube inom kort” skriver Micke i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Youtube

Annons