Därför saknades Doktor Mikael i publiken under Lotta på Liseberg

DOKTOR MIKAEL, LOTTA ENGBERG

Årets säsong av Lotta på Liseberg är äntligen igång! Den här sommaren är ordningen återställd och det får vara fullt i publiken igen. Men någon som ändå fattas i publiken är Lottas sambo Doktor Mikael. Här är anledningen.
0:58

Efter reklamen: Tre snabba frågor med Mikael Sandström

(0:58)

Slå på ljud

Precis som vanligt har Lotta Engberg, 59, en fullspäckad sommar att se fram emot, det är ju dags för Lotta på Liseberg! Den här sommaren blir det äntligen som vanligt igen, efter två år av pandemi.

Sommaren 2020 var det helt förbjudet att ha publik på plats och artisterna tvingades sjunga för varandra och för tv-tittarna. Förra sommaren hade det blivit lite bättre, även om publiken var långt ifrån full styrka och Lotta fick inte gå runt i publiken och låta folk sjunga i mikrofonen.

Men i år är saker och ting äntligen tillbaka till det normala!

– Det är en sån otrolig skillnad. Man brukar säga delad glädje är dubbel glädje. Nu kan vi sjunga på riktigt och kramas, säger Lotta till Expressen.

Därför stoppas Charlotte Perrelli från att träffa bonusdottern

Lottas kärlekssaga med Dr Mikael

Även om det varit två tunga år för Lotta på Lisberg så har det varit desto roligare för Lotta Engberg. Hon och pojkvännen Doktor Mikael Sandström, 63, har nämligen tagit nästa steg i relationen och flyttat ihop.

Idag bor paret i en villa i Mölnlycke, strax utanför Göteborg. Innan paret träffades bodde Doktor Mikael i Hallstahammar och Lotta bodde i Göteborg. Av praktiska skäl valde paret att bo i Göteborg, då både Bingolotto och Lotta på Liseberg spelas in där. Dessutom har Doktor Mikael landställe på västkusten, så han var inte särskilt svår-övertalad.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför saknas Doktor Mikael på premiären av Lotta på Liseberg

Men det här betyder ju att tv-doktorn har en aning längre till jobbet nu för tiden. Detta är dock inget som påverkar hans uppdrag i Nyhetsmorgon. Han löser det nämligen genom att pendla mellan städerna.

– Jag pendlar med tåg nu från Göteborg till Stockholm, då åker jag ner på måndagar och kommer hem igen på tisdagen, har Mikael förklarat för Hänt.

Varje tisdag får Nyhetsmorgon-tittarna se sin kära Doktor Mikael i tv-rutan då han upplyser om alla möjliga sjukdomar och hälsoproblem. Under sommaren brukar han däremot ha vissa uppehåll. Men så verkar det inte ha varit den här veckan.

Nu har ju Lotta på Liseberg äntligen haft premiär och någon som dessvärre saknades i publiken var Doktor Mikael.

– Nej han är i Stockholm och ska spela in Nyhetsmorgon, förklarar Lotta Engberg för Aftonbladet.

Claes Malmberg om relationen till Lotta Engberg efter kyssen i tv

Se klippet här!

FOTO: Tommy Holl/TT, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!