mikael sandström

Doktor Mikael bryter tystnaden om beslutet med Lotta Engberg

Lotta Engberg och Mikael Sandström

Lotta Engberg och kärleken Mikael Sandström har en stor hemlighet.
Det bekräftar nu överläkaren efter att Hänt frågat om Lotta Engbergs 60-årsfirande.
”Det är just det som är grejen...”, skriver Mikael i ett sms till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nordman-Mats Wester om att sonen flyttat hemifrån: ”Bara Matilda och jag”
0:28

Efter reklamen: Nordman-Mats Wester om att sonen flyttat hemifrån: ”Bara Matilda och jag”

(0:28)

Slå på ljud

Kärleken fortsätter att sprudla mellan turturduvorna Mikael Sandström, 64, och Lotta Engberg, 59. Året var 2020 när de gav sig ut på en första dejt, sedan dess har relationen fortsatt att blomstra. Idag är de sambon och letar dessutom efter ytterligare ett gemensamt boende utomlands.

Flertal gånger under det senaste året har Lotta och Mikael begett sig till Spanien för husletande men än har de inte slagit till, iallafall inte vad de berättat.

Mikael Sandström om Lotta Engbergs 60-årsfirande: ”På bästa sätt”

Däremot verkar de nu har lämnat Sveriges gränser, denna gång för att fira Lotta som inom några dagar fyller 60. Det var Lottas Bingolotto-kollega Stefan Odelberg, 48, som avslöjade parets okända födelsedags-semester i samband med att han berättade att han täcker upp för Lotta i programmet.

– Det är så här att vi kör ju egentligen vart annat program men så råkar det vara så att Lotta fyller 60 den veckan som är i mitten så hon skulle egentligen jobbat den som är nu. Men i och med att hon fyller 60 så vill hon vara ledig och då sa jag att då hugger jag det programmet. Det är hennes födelsedagspresent från mig, sa då Stefan till Hänt

När Hänt når Mikael säger han att firandet av Lottas stora dag är hemligt, dessvärre står det inge tvivel kring att paret har det bra.

”Det är just det som är grejen. 60-årsdagen firas i hemlighet men på bästa sätt”, skriver Mikael i ett sms till Hänt.

Doktor Mikaels karriärbyte – vändningen efter läkararbetet

Det återstår helt enkelt att se vad Lotta och Mikael har haft för sig under denna hemlighetsfulla tid. Senare i mars är det dags för Mikel att släppa sin nya bok Sånt är livet. Det blir den första boken som Mikael släpper och han har tidigare berättat för Hänt att författarlivet inte varit helt enkelt. Som tur är har även Lotta kunnat ställa upp med tips och tricks under skrivarprocessen.

– Hon har har haft åsikter naturligtvis om formuleringar. Hon känner ju inte till fallen men hur man ska formulera sig kan hon. Hon har ju nästan en producentroll på Bingolotto så hon är rätt van med hur saker ska presenteras, hon är bra på det. Hon har kunnat komma med formuleringar, säga vad som går och så, sa då Mikael.

FOTO: TT/Hant.se

FRÅN FÖRSTASIDAN