TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Dogges Doggelitos okända dotter - därför förlorade han vårdnaden

04 maj, 2022 
Dogge Doggelito.
Artisten Dogge Doggelito har sex barn tillsammans med olika kvinnor.
I senaste avsnittet av Fördomspodden berättar han nu om en okänd dotter.
– Jag träffade henne när hon var liten, säger han i avsnittet.
Annons
Dogge Doggelito stormstrivs som storbonde i Farmen VIP – Se klippet härBrand logo
Dogge Doggelito stormstrivs som storbonde i Farmen VIP – Se klippet här

Artisten och tv-personligheten Dogge Doggelito, 46, född Douglas León, slog igenom i hip-hopgruppen The Latin Kings år 1991 och har sedan dess haft stora framgångar inom musiken.

Men när karriären gått bra för Dogge har privatlivet kantats av en del stora sorger. Sommaren 2011 förlorade han hustrun Leoinda León till cancer.

När han gästade podcasten Livshjulet tidigare i år öppnade han också upp och berättade att han och kärleken Claudia Sierpe Apablaza, 40, förlorade sitt första gemensamma barn i magen.

Nu berättar Dogge om den okända dottern han aldrig har träffat.

Dogge Doggelitos okända dotter – berättar om att han betalar underhåll

När Dogge gästade journalisten Emil Persson, 36, i Fördomspodden säger han att han är pappa till sex barn. Barnen Yeyo, 20, Angelica, 13, Milady, 12, Frankie, 11, och Manolo, 2. Han räknar även med dottern Belén i himlen. Hon hade varit 15 år gammal idag.

Annons

Men nu berättar Dogge alltså om ytterligare en dotter. Detta efter att Emil frågar, i egenskap att sticka hål på eller bekräfta fördomar om poddgästerna, om Dogge betalar underhåll för ett barn han aldrig träffat.

– Ja, det gör jag tyvärr, bekräftar Dogge och fortsätter:

– En dotter som är femton eller någonting. Sånt är livet. Gamla synder. Det är tråkigt, men that's life. Vad ska jag göra?

Därför vill hon inte träffa honom – efter vårdnadstvisten: “Förlorade”

Vidare berättar han om varför han inte har någon kontakt med dottern idag. Mellan raderna läser vi att det fanns konflikter mellan honom och dotterns mamma.

– Jag träffade henne när hon var liten, men sen blev det rättegång. Hennes mamma gjorde någon rättegång och jag förlorade vårdnaden. Sedan dess har jag inte träffat henne, men de ska ändå ha pengar varje månad. Det är lite billigt tycker jag, berättar Dogge.

När Emil ifrågasätter Dogges uttalande gällande underhåll, genom att säga ”Samtidigt är det ditt barn ändå?”, markerar Dogge. Han svarar:

– Ja, fast det är ju inte mitt barn om hon inte vill träffa mig. Är man femton år är man ändå med på noterna.

Känner du sorg över det?

– Nej absolut inte, det är inte jag som förlorar på det. Det är synd att hon blir berövad sin pappa. Det är sorgligt, svarar Dogge under samtalet med Emil i podcasten.

FOTO: Jeppe Gustafsson/Shutterstock, TV4

Annons