Följarnas hårda kritik mot Filip Lamprecht – rasar efter beteendet

Filip Lamprecht

Filip Lamprecht är kändissonen som gjorde sig ett eget namn när han vann Let's dance 2021.
Men nu ryter Filips följare ifrån ordentligt efter en upptäckt på hans Instagram.
”Inte okej”, skriver en person.
Allt du vill veta om Filip Lamprecht
0:58

Efter reklamen: Allt du vill veta om Filip Lamprecht

(0:58)

Slå på ljud

Modellen Filip Lamprecht, 25, är son till programledaren Kristin Kaspersen, 52, och barnbarn till ikonen och sångerskan Barbro ”Lill-Babs” Svensson. Det var genom sin medverkan i Let's Dance 2021 som svenska folket fick upp ögonen för honom, när han tog hem glasskon tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal.

Men många känner också igen Filip från realityserien Parneviks, då han tidigare var tillsammans med Peg Parnevik, 26. Det forna paret gick dock skilda vägar förra året under Filips medverkan i Let's Dance.

Kristin Kaspersens avslöjande om Filips kärleksliv

Kristin är just nu aktuell med den egna podcasten Nyfiken på. Där bjuder hon in gäster som hon finner intressanta för att utbyta en och annan lärdom.

I ett avsnitt för ett tag sedan berättade hon om relationen till sina söner, och hur fint hon tycker det är att de börjar mötas i livet. De alla är nämligen både vuxna och singlar.

– Nu är vi alla tre singlar. Vi alla tre är vuxna, den yngsta är nu 18 och den äldsta är 25. Att vi tre vuxna landar i en vuxen-relation tillsammans på det sättet, det är så otroligt fint, säger hon i podden och fortsätter:

– Jag tycker ju att det vore fantastiskt om de hade flickvänner också, eller att jag hade träffat någon. Men nu är det inte så och då är det ju liksom "då har vi det här och vad är fint i det", istället för att titta på det som man inte har.

Följarna rasar mot Filip efter beteendet: ”Inte okej”

Den senaste tiden har Filip rest en hel del. Har det inte varit med familjen har det varit med vänner, och på Instagram har han generöst delat med sig av alla resor.

Men ett liv i offentligheten kommer också med baksidor. Många har nämligen åsikter och vill ofta tycka till om små som stora saker.

Under en bild på Filips Instagram är det nu många som ryter ifrån då de anser att han reser för mycket.

”För all del men jag tyckte jag såg ett inlägg från dig nyligen om att flyga mindre. Jobbresor är också resor. Mexiko och Maldiverna inom någon månad är inte en hållbar livsstil”, skriver bland annat en följare.

”Klart man kan långflyga någon gång ibland men inte så trovärdigt att gå ut med att man vill bli klimatmedveten då”, skriver en annan.

”Inte okej att åka runt hela världen bara för att man vill. Har du noll klimatansvar? Skärp dig”, skriver en tredje.

FOTO: TV4, TT

FRÅN FÖRSTASIDAN