Dogge Doggelitos hastiga insjuknande i Farmen VIP: ”Helt utslagen”

Dogge Doggelito i Farmen VIP
Farmen VIP är i full gång på TV4. I måndagens avsnitt av programmet insjuknar Dogge Doggelito hastigt och blir sängliggande.
Annons

Årets säsong av Farmen VIP är snart över på TV4. Under säsongen har tittarna fått se en hel del dramatik och nu är det inte många deltagare kvar på gården. Tidigare i år väckte Saga Scott, 29, starka reaktioner efter att hon sagt att det var skönt att Vlad Reiser, 25, fick lämna tävlingen.

Uttalandet ledde till många kritiska kommentarer i sociala medier. Snart fick hon stöttning av vännen Sigrid Bernson, 30, som valde att försvara Sagas ord.

Annons

”Jag beundrar hennes styra och ärlighet. Sällan träffat en tjej som bryr sig så mycket om andra och hon förtjänar inte någon skit. Om du läser detta Saga så ta inte åt dig och ta ingen någon skit”, skrev Sigrid i ett inlägg på Instagram.

Annons

Dogge Doggelito blir sängliggande i Farmen VIP

Rapparen Dogge Doggelito, 43, är en annan deltagare i årets säsong av Farmen VIP. I söndagens avsnitt insjuknar han hastigt och blir sängliggande.

– Dogge har feber, han hade en riktigt risig natt och en risig dag. Han är helt utslagen. Han jobbar ju hårdast rent fysiskt så det är klart att det märks att han är borta. Jag hoppas att han blir frisk så snart som möjligt, säger Anna Sahlin, 42.

Resterande deltagare får istället hjälpas åt med sysslorna medan Dogge ligger och vilar. När gänget senare går för att träffa programledaren Paolo Roberto, 50, är Dogge Doggelito på benen igen.

Dogge Doggelito har tidigare i säsongen fått Saga Scott att bli ritkigt upprörd. Detta efter att han berättade att han skulle välja veckans förstekämpe genom att dra lott.

– Det tycker inte jag är ett värdigt sätt att bli utvald på och om han drar en lapp på vem som ska bli förstakämpe så tycker jag att han är den största mesen här, sa Saga Scott i en synk vid tillfället.

Annons

Farmen VIP sänds måndagar 20.00 på TV4 och TV4 play.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…