Artikeln innehåller reklamlänkar

Sigrid Bernson rasar efter kritiken mot Saga Scott i Farmen VIP

Sigrids ärliga ord om Farmen VIP: "Mycket tittarna inte får se"

Efter måndagens avsnitt av Farmen VIP berättar nu Sigrid Bernson vad som egentligen pågår under inspelningen av programmet och försvarar vännen Saga Scott efter TV4-tittarnas kritik.

Det var under måndagens avsnitt av Farmen VIP på TV4 som youtubern Vlad Reiser, 25, valde TV-profilen Saga Scott, 29, som andrekämpe. Valet väckte starka reaktioner från både Saga och dansaren Sigrid Bernson, 30, som tyckte att valet var oväntat.

– Jag är besviken att Vlad valde Saga, hur kul kan det vara att tävla mot sin kompis. Han är lurig ibland, säger Sigrid i programmet.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Vlad och Saga möttes därefter i en duell i mjölkning, där det var Saga som tog hem vinsten och Vlad fick lämna programmet. Trots att Vlad avslutade det hela med att kärleksfullt gå ner på knä, och helt oväntat fria till Saga, sa hon därefter att det kändes skönt att skicka hem Vlad.

– Det känns fett bra att vara kvar, det känns även bra att skicka hem någon som inte behövs, säger hon i Farmen VIP.

Sigrid Bernsons ärliga ord

Sagas uttalanden har väckt starka reaktioner bland tittarna under hela säsongen och nu försvarar Sigrid kompisen Saga på Instagram.

”Träffade Saga på Farmen och sedan dess är hon en vän som jag vill ha för livet. Tydligen är det många som skriver hat till henne på sociala medier om farmen. Snälla när ska vi lära oss att säga fina saker till varandra och skippa hat och elaka kommentarer?”, skriver hon på sin Instagram story och fortsätter:

”Jag beundrar hennes styra och ärlighet. Sällan träffat en tjej som bryr sig så mycket om andra och hon förtjänar inte någon skit. Om du läser detta Saga så ta inte åt dig och ta ingen någon skit”.

Hon fortsätter och avslöjar hur det egentligen går till under inspelningen av programmet.

”På TV klipper de hej vilt i allt man säger och det är mycket som ni tittare inte får se”, skriver hon.

Farmen VIP sänds på TV4 på måndagar klockan 20.00.

LÄS MER: Saga Scotts ilska efter Dogge Doggelitos beslut i Farmen VIP

LÄS MER: Sigrid Bernson och Robin Bengtsson om kärlekssorgen

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!