LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sigrid Bernson rasar efter kritiken mot Saga Scott i Farmen VIP

16 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
Sigrids ärliga ord om Farmen VIP: "Mycket tittarna inte får se"
Efter måndagens avsnitt av Farmen VIP berättar nu Sigrid Bernson vad som egentligen pågår under inspelningen av programmet och försvarar vännen Saga Scott efter TV4-tittarnas kritik.
Annons
Vlad friar till Saga Scott i Farmen VIPBrand logo
Vlad friar till Saga Scott i Farmen VIP

Det var under måndagens avsnitt av Farmen VIP på TV4 som youtubern Vlad Reiser, 25, valde TV-profilen Saga Scott, 29, som andrekämpe. Valet väckte starka reaktioner från både Saga och dansaren Sigrid Bernson, 30, som tyckte att valet var oväntat.

– Jag är besviken att Vlad valde Saga, hur kul kan det vara att tävla mot sin kompis. Han är lurig ibland, säger Sigrid i programmet.

Vlad och Saga möttes därefter i en duell i mjölkning, där det var Saga som tog hem vinsten och Vlad fick lämna programmet. Trots att Vlad avslutade det hela med att kärleksfullt gå ner på knä, och helt oväntat fria till Saga, sa hon därefter att det kändes skönt att skicka hem Vlad.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det känns fett bra att vara kvar, det känns även bra att skicka hem någon som inte behövs, säger hon i Farmen VIP.

Sigrid Bernsons ärliga ord

Sagas uttalanden har väckt starka reaktioner bland tittarna under hela säsongen och nu försvarar Sigrid kompisen Saga på Instagram.

Annons

”Träffade Saga på Farmen och sedan dess är hon en vän som jag vill ha för livet. Tydligen är det många som skriver hat till henne på sociala medier om farmen. Snälla när ska vi lära oss att säga fina saker till varandra och skippa hat och elaka kommentarer?”, skriver hon på sin Instagram story och fortsätter:

”Jag beundrar hennes styra och ärlighet. Sällan träffat en tjej som bryr sig så mycket om andra och hon förtjänar inte någon skit. Om du läser detta Saga så ta inte åt dig och ta ingen någon skit”.

Hon fortsätter och avslöjar hur det egentligen går till under inspelningen av programmet.

”På TV klipper de hej vilt i allt man säger och det är mycket som ni tittare inte får se”, skriver hon.

Farmen VIP sänds på TV4 på måndagar klockan 20.00.

FOTO: TV4

Annons