dogge doggelito

Därför har inte Dogge Doggelito någon kontakt med sin dotter

Dogge Dogelito

Dogge Doggelito är flerbarnsfar men en av döttrarna har han ingen kontakt med.
Nu berättar han om känslorna över att det blivit som det blivit.
– Jag är inte arg eller bitter, det är så livet är bara, säger Dogge till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dogge Doggelito stormstrivs som storbonde i Farmen VIP – Se klippet här
0:38

Efter reklamen: Dogge Doggelito stormstrivs som storbonde i Farmen VIP – Se klippet här

(0:38)

Slå på ljud

Dogge Doggelito, 47, är pappa till sex barn. Nyligen blev han dessutom morfar då hans äldsta dotter Bianca, 22, blivit mamma till en liten flicka som fått namnet Mileya.

– Det känns smått overkligt för när jag tittar på bilder på min morfar så var det en gammal skruttig gubbe men om du tittar på en bild på mig så är det en ung, snygg kille fortfarande, sa Dogge till Hänt vid avslöjandet.

Dogge Doggelito om att vara pappa till dottern han inte har kontakt med

Att få vara pappa är något som betyder mycket för Dogge. Yngsta sonen Manolito är idag tre år gammal. Dogge och hans flickvän Claudia Sierpe Apablaza har även förlorat ett barn.

Utöver barnen som bor med Dogge samt flickan Belén som dog för 17 år sedan så är Dogge även pappa till en flicka han inte har kontakt med. Det var när Dogge gästade Fördomspodden som han berättade att han betalar underhåll för ett barn han aldrig träffat.

– Jag träffade henne när hon var liten, men sen blev det rättegång. Hennes mamma gjorde någon rättegång och jag förlorade vårdnaden. Sedan dess har jag inte träffat henne, men de ska ändå ha pengar varje månad. Det är lite billigt tycker jag, sa Dogge i poddavsnittet.

Dogges nya ord om dottern: ”Det är hennes val”

I en ny intervju med Hänt berättar Dogge att han och dottern fortsatt inte har någon kontakt.

– Nej hon har aldrig hört av sig. Vi har ingen kontakt alls, säger han.

Hur känns det?

– Det är konstigt men vad ska man göra, jag kan inte tvinga på någon min grej. Hon får själv göra sitt liv. Tar inte hon kontakt med mig så kan jag inte göra något åt det, jag är bara hennes pappa. Det är hennes val liksom, säger Dogge och fortsätter:

– När min mamma och pappa skildes när jag var sex år då ville jag ha kontakt med min pappa så jag satt och åkte tunnelbana till min pappa i ung ålder men barnen får välja själva hur de vill ha det. Det är okej för mig, det går ingen nöd på mig. Jag är inte arg eller bitter, det är så livet är bara. Ibland funkar det och ibland inte.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN