AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dogge Doggelitos bebislycka – har blivit morfar för första gången: ”Fantastiskt”

04 maj, 2023 
Dogge Doggelito
Så mycket bättre-aktuella Dogge Doggelitos familj har fått tillökning.
Nu avslöjar han den stora bebislyckan i en intervju med Hänt.
– Man förstår att meningen med livet är barn, säger Dogge till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dogge Doggelito stormstrivs som storbonde i Farmen VIP – Se klippet härBrand logo
Dogge Doggelito stormstrivs som storbonde i Farmen VIP – Se klippet här

Dogge Doggelito, 47, är aktuell som en av artisterna i årets Så mycket bättre. Dessutom firar han 40 år som artist just i år och släpper därav ett helt nytt album samt en bok.

Dogge Doggelito om stora kärlekslyckan med frun Claudia

Utöver de stora framgångarna i karriären har det även skett härliga nyheter i privatlivet. Dogge har nämligen blivit morfar för första gången, detta cirka två år efter att hans yngsta son Manolo födddes.

– Jag mår jättebra, jag är på toppen av mitt liv. Jag är 47 år, jag har sex barn och mår jättebra. Jag lever livet och gör det jag älskar, håller på med musik. Skivan här blir mitt 26:e album, säger Dogge i en intervju med Hänt och fortsätter:

– Jag och Claudia är fortfarande gifta och våran son Manolo fyller 3 i april. Han är glad, springer runt och skriker "pappa, pappa". Så det är jättebra mellan oss och kärlekslivet blomstrar.

Annons

Är ni gifta?

– Vi gifte oss i heliga gravens kyrka i Jerusalem. Jag gick ner på knä och så där. I Sverige blir det som att man är förlovad men i våran värld har vi Jesus som vittne så vi är gifta för Jesus. Det var kanske fem, sex år sedan.

Dogge Doggelito har blivit morfar – dottern har fått en dotter

Det var i slutet av förra året som familjen fick ytterligare tillökning och Dogges första barnbarn föddes. Flickan som Dogges dotter Bianca, 22, födde har fått namnet Mileya.

– Den roligaste nyheten är att jag har blivit morfar, min äldsta dotter har fått en flicka. Så jag är nu morfar. Det hände i november förra året.

– Det är fantastiskt, det är jättekul. Det är på barnen som man märker att livet går framåt. Min lilla flicka är mamma och jag är morfar, det är helt galet. Allt har gått bra och alla är glada och nöjda. Det känns smått overkligt för när jag tittar på bilder på min morfar så var det en gammal skruttig gubbe men om du tittar på en bild på mig så är det en ung, snygg kille fortfarande.

Vad betyder det att få se din dotter som mamma?

– Det betyder jättemycket. Man känner sig stolt och att livet går framåt. Man förstår att meningen med livet är barn. Det är det som är livets välsignelse. Sen är det ett mycket jobb, det är ett heltidsjobb. Det vet jag som har många barn men det är väldigt vackert liksom, man får leva på nytt.

Dogges yngsta son Manolo bli morbror till den lilla flickan.

– Han tycker det är jätteroligt verkligen.

FOTO: TT/Privat

Annons