Dogge Doggelitos sorg efter hunden Bonnies död

Rapparen Douglas ”Dogge Doggelito” har varit med om flera motgångar i livet.
Nu berättar han om stora sorgen efter hunden Bonnies död.
Tack för att du var du och förgyllde mitt liv så fruktansvärt mycket.

Douglas ”Dogge Doggelito” León har gjort sig känd för sitt glada humör och humoristiska texter. Men trots att Dogge alltid försöker hålla sig positivt inställd till livet har han minst sagt gått igenom svåra motgångar i livet.

För 16 år sedan gick han dåvarande fru Leonida bort i cancer efter ett snabbt sjukdomsförlopp. Bara några månader efter att hon fått sin diagnos förvärrades sjukdomen och hennes liv gick inte att rädda. I en intervju med Hänt har Dogge tidigare berättat om den stora sorgen efter hustruns död.

LÄS MER: Första bilden på Joacim Ricklings hemliga bror Fredrik

– Det var en helvetes resa. Det var hemskt. Man önskar att ingen ska behöva gå igenom det. För min del tog det många år att komma över det. Tror det tog 12 år för mig att kunna säga att jag är lycklig, säger han, sa han då.

Dotterns stöd

Någon som var ett stort stöd för Dogge var dottern Yeyo, 19. Samtidigt som hennes mammas bortgång var ett tungt slag för dottern såg hon efter ett par år att både hon och pappan behövde några stöttande ord för att komma vidare i livet.

”Pappa, först blir man ledsen, sedan blir man glad”, sa dottern till pappan då.

– Hon sa det efter att det gått några år, och då blev det en vändning för mig. Om jag inte själv är glad så måste jag nog vara glad och jobba för min dotter, har Dogge tidigare sagt om dotterns stöd i en intervju.

Stora sorgen efter familjemedlemmens död

Nu har Dogge återigen drabbats av ett tufft slag då hunden Bobbie, som varit Dogges bästa vän sedan 16 år tillbaka, gått bort. I ett inlägg på Instagram berättar nu artisten om stora sorgen.

Sista tiden var mycket kärlek och om pyssel för jag visste tidens tand var kommen. Jag kan inte föreställa mej ett liv utan dej. Du var min bästa bästa vän och i 16 år hann vi med såååå mycket. Du kom som en ängel från ovan som present till min dotter som fyllde 4 år. Jag gråter när jag skriver detta och är så ledsen och i chock, skriver Dogge innan han avlutar med att tacka Bobbie för tiden tillsammans:

Tack att du var du och förgyllde mitt liv så fruktansvärt mycket. Du var den trognaste och kärleksfullaste varelse och vän jag träffat och fick vara med. Att åka till Scotland och träna kommer aldrig bli desamma någonsin för mej då vi var Team Bobbito. Tack att du Rastade mej. Alltid älskad alltid saknad alltid min Bonnie.

Vila i frid finaste Bonnie!

LÄS OCKSÅ: Bonde-Pelle om nya kärleken – efter tuffa uppbrottet från Karin

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings kamp – under splittringen från Viktor Philipson

FOTO: TT

Senaste nytt