Kenza Zouiten Subosic avslöjar namnet på sonen

Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks blev nyligen tvåbarnsföräldrar. Men än så länge har de valt att hålla sonens namn hemligt.
Fram tills nu, för i ett inlägg på Instagram kan bloggerskan nu avslöja deras andra sons namn.
”Danilo”, skriver hon.

Kenza Zouiten Subosic, 29, och maken Aleks Subosic har nu blivit tvåbarnsföräldrar. De har redan sonen Nikola, och nu har de alltså fått ytterligare en son, som kom till världen den 5 mars 2021.

Det var i augusti 2019 som paret fick sitt första barn. De hade då kämpat för att bli gravida under en längre period och blev därför överlyckliga när de äntligen såg ett plus på stickan. Sedan dess har följarna kunnat se att Kenza och Aleks stortrivs i rollerna som föräldrar och det dröjde inte länge förrän de började försöka skaffa ett litet syskon till Nikola.

LÄS MER: Så lever Aviciis hemliga flickvän Tereza idag

Vägen till barn har dessvärre inte varit helt lätt för Kenza och Aleks. Inför graviditeten med Nikola hade de länge försökt att bli gravida, men det verkade inte funka och de började då ta hjälp av IVF-behandlingar. Men precis innan Kenza skulle göra det tredje IVF-försöket blev hon plötsligt gravid på naturlig väg och lyckan var total.

Tuffa kampen om att bli gravid

Men med lillebrodern gick det dock mycket snabbare än väntat, trots att de även denna gång behövde ta hjälp för att bli gravida. Något som Kenza gjort med båda barnen är att ta NIPT-test, för att se att allt står rätt till. Och även med barn nummer två visade det sig inte vara några konstigheter. Däremot har bloggerskan ifrågasatts av följarna för hennes beslut att ta testen.

”Vi har sett NIPT som en möjlighet att kunna förbereda oss på om vårt barn skulle behöva oss lite extra, inte något annat.”, förklarade hon då på bloggen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det var i början av hösten som Kenza kunde gå ut med det fantastiska beskedet att familjen väntar tillökning. Sedan dess har man kunnat se att hon längtar efter den lilla människan i hennes mage.

Kenzas namnval för lillebrodern

Med Nikola gick hon över tiden, det hände även denna gång. Men under fredagen valde lilla brodern att äntligen titta ut.

Hittills har de nyblivna tvåbarns-föräldrarna valt att inte gå ut med lillebroderns namn. Men i ett inlägg på Instagram kan Kenza nu meddela att han får namnet Danilo.

”Vår lilla Danilo, 50 cm, 3684 g, så definitivt lillebror.”, skriver hon.

Och följarna verkar mer än nöjda med namnet, för i kommentarsfältet kan man nu se att många skickar sina varmaste gratulationer.

”Åååh välkommen till världen DANILO! Otroligt namn! Otroligt detta!”, skriver tv-profilen Daniel Paris.

”Så underbar, stort grattis till er alla”, skriver en annan.

FOTO: TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Kenza Zouitens gravidkamp – berättar om de jobbiga tankarna

LÄS OCKSÅ: Gravida Kenza Zouiten Subosics svåra bakslag – Ivyrevel går i konkurs

Senaste nytt