ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Det gör tv-profilen Viktor Åkerblom idag

02 nov, 2021 
VIKTOR ÅKERBLOM, CARIN DA SILVA
Viktor Åkerblom känner många igen från tv-program som Bolibompa och Let's dance. Men det är ganska längesen man såg honom i dessa sammanhang. Vad gör han egentligen idag? Hänt har svaret!
Annons
Clara Herngrens oväntade kyss med David Hellenius – se Felix Herngrens reaktion härBrand logo
Clara Herngrens oväntade kyss med David Hellenius – se Felix Herngrens reaktion här

Viktor Åkerblom, 40, har vi kunnat se i många olika program. Under åren 2004-2005 figurerade han en hel del i Bolibompa på SVT, och år 2006 kunde vi se honom dansa i den allra första säsongen av Let's dance på TV4.

I Let's dance dansade Viktor ihop med Carin da Silva, 36, och de landade på en hedrande tredje plats i tävlingen. En av Viktor och Carins mest minnesvärda danser var när Viktor avslutade framträdandet med att trä en ring på hennes finger.

– Vi ville göra det så romantiskt som möjligt, sa Carin da Silva då.

CARIN DA SILVA, VIKTOR ÅKERBLOM
Framträdandet slutade med att Viktor gick ner på knä

Viktor Åkerblom dansade med Carin da Silva i Let's dance

Utöver Let's dance och Bolibompa så har man även kunnat se Viktor i andra tv-sammanhang under årens lopp. Bland annat har han lett Barnens allsång på Skansen och programmet Kust och hav. Han har även medverkat i tv-program som Sing a long, Extra extra och Så ska det låta.

Annons

Utöver detta har han även synts till i olika reklamfilmer, man kanske mest förknippar honom i rollen som kocken Oliver i Findus-reklamen.

Under några år var Viktor även tillsammans med artisten Sara Varga, 39, och de syntes ihop på många vimmel och events. När Hänt träffar Viktor på biopremiären av filmen Knackaren berättar han dock att det är lugnt på kärleksfronten idag.

– Det är ganska lugnt alltså, väldigt lugnt. Jag är öppen för förslag, säger han till Hänt.

Coronapandemin var en tuff tid för många artister och skådespelare. Men för Viktors del var det faktiskt inte riktigt så illa. Nu berättar han för Hänt vad han gjort den senaste tiden.

– För mig har det varit ganska bra kan man säga, förklarar han för Hänt.

Det gör Viktor Åkerblom idag

Under coronapandemin har Viktor alltså haft ett och annat att göra, trots allt. Nu berättar han vad han håller på med idag och även var man kan förvänta sig honom dyka upp inom den närmsta tiden.

Annons

– Jag jobbar som röstskådespelare väldigt mycket. Jag har läst in 140 böcker och jag gör mycket röstreklam, dubbar tecknat och så. Det är nästan bara för barn, berättar han för Hänt.

Nu är det stora och roliga saker som väntar för Viktor, något han nu avslöjar för Hänt.

– Jag var med och gjorde en stor grej med Solsidan som visas nu om några veckor, sen en annan svensk serie och även en dansk serie.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons