LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-profilens ofantliga viktras – bilderna visar upp förändringen

22 nov, 2023 
Let's dance-profilen Dermot Clemenger har lagt stort fokus på sin hälsa och promenerar nästan dagligen.
Nu berättar han om viktraset och visar upp nya kroppen.
– Ett par kavajstorlekar och ett par jeansstorlekar neråt. Sjukt nöjd med andra ord, skriver han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför har Maria Lundqvist tackat nej till Let's dance: ”Så rädd”Brand logo
Därför har Maria Lundqvist tackat nej till Let's dance: ”Så rädd”

Dermot Clemenger är en folkkär TV4-profil. Som jurymedlem i Let's dance har han gjort succé i tv-rutan och är en stor favorit bland tittarna. Tillsammans med Tony Irving och Ann Wilson har de styrt skutan i juryn i flera år. I senaste säsongen fick de sällskap av David Lindgren och Kristin Kaspersen som programledde.

I slutet av sommaren möttes tittarna däremot av ett dystert besked om Let's dance. TV4 gick då ut med att det inte kommer att bli någon ny säsong av Let's dance år 2024. Då programmet tar en paus.

Utöver att det är ett dystert besked för tv-tittarna, innebär beslutet även en omställning för både dansare och programledare. Programledare David Lindgren har tidigare delat med sig av känslorna kring beslutet.

Annons

”Det känns såklart tråkigt.”, skrev David i ett meddelande och fortsatte:

”Jag har haft så roligt under mina tre år på Let's dance och är så tacksam för de åren jag har haft där. Så får vi se vad som händer i framtiden.”

Dermot Clemenger visar upp förändringen – efter viktraset

Även om det är slut på Let's dance för ett tag, så är det fullt upp för Dermot Clemenger. På Instagram får vi följa karriären och även hans privatliv. Ett stort fokus på senaste har varit hälsan och han lägger ofta upp bilder när han är ute och promenerar.

Nu verkar promenaderna gjort skillnad. I ett nytt Instagram-inlägg delar han med sig av kroppsändringen och hur hans vikt har påverkats.

”Jag får ofta frågan om mina promenader som jag startade den 1/10 i år har gett resultat. Svaret JAAAAAAA. - SWIPA BILDERNA!!Jag försöker gå 6 av 7 dagar men det blir inte alltid så pga jobb, danstävlingar mm.Jag äter som vanligt, kanske mindre vitt bröd. Unna mig själv pizza, en öl, ett glas vin mm på helger .Denna kostym köpte jag i våras till min 50 års fest i juni. Den passade perfekt då. Under sommaren gick jag upp lite till i vikt och byxorna var för tajt.Väldigt roligt och peppande att se så tydliga resultat av mina promenader. Alla är i vi olika och är du som jag och trivs inte på gymmet så kan jag rekommenderar power walks.You don’t need to kill yourself to get results.”, skriver han och visar upp bilderna.

Annons

Så mycket har Dermot Clemenger gått ner i vikt – lyckan över hälsan

När Hänt når Dermot kan han berätta om resultaten och lyckan över hans mående. Dermot medger att han gått ner i vikt men exakt hur mycket kan han inte svara på i skrivande stund. Men flera storlekar har han gått ner!

”Jag vet inte hur mycket jag gått ner. Äger inte en våg men kommer in i massa kläder som har legat i garderoben som jag inte har kunnat använda på väldigt lång tid. Ett par kavaj storlekar och ett par jeans storlekar neråt. Sjukt nöjd med andra ord”

Det här har även haft en positiv inverkan på hans hälsa.

”Jag känner att jag har mer energi”, skriver han.

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons