ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

David Lindgrens första ord – efter chockbeskedet för Let's dance

30 aug, 2023 
David Lindgren
Nyligen gick TV4 ut med den chockerande nyheten att programmet Let's dance tar en paus.
Till Hänt delar programledaren David Lindgren nu med sig av sina första ord efter beslutet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dermot Clemenger ryter ifrån: ”Dum i huvudet”Brand logo
Dermot Clemenger ryter ifrån: ”Dum i huvudet”

Det folkkära tävlingsprogrammet Let's dance har under 18 härliga säsonger underhållit det svenska folket. Men nu är det slutdansat i TV4 – åtminstone för ett tag.

Kanalen har nämligen själva gått ut med att det inte kommer att bli någon ny säsong av Let's dance år 2024. Då programmet tar en paus.

Utöver att det är ett dystert besked för tv-tittarna, innebär beslutet även en omställning för både dansare och programledare. När Hänt når programledaren David Lindgren delar han med sig av sina första ord om beslutet.

David Lindgrens egna ord om pausen i Let's dance: ”Tråkigt”

David får frågan hur det känns att det inte blir någon ny säsong av underhållningsprogrammet.

”Det känns såklart tråkigt.”, skriver David i ett meddelande och fortsätter:

”Jag har haft så roligt under mina tre år på Let's dance och är så tacksam för de åren jag har haft där. Så får vi se vad som händer i framtiden.”

TV4:s besked – blir ingen ny säsong av Let's dance 2024: ”En paus”

Som David förklarar är framtiden för Let's dance oviss. I ett pressmeddelande har TV4 förklarat att problemet bakom pausen grundar sig i sjunkande tittarsiffror.

Annons

– Let's Dance är ett av TV4:s största och mest populära program genom tiderna. Sedan starten 2006 så har hela 18 säsonger sänts, men 2024 så är det dags för en paus, säger Fredrik Arefalk, kanal- och innehållsdirektör på TV4, och fortsätter:

– Trots att Let's Dance fortfarande är ett program med mer än en miljon tittare varje vecka så har tittarsiffrorna stadigt dalat under de senaste åren. Den trenden vill vi bryta och då behöver vi en paus för att se över hur vi skulle kunna förnya oss och komma tillbaka igen 2025 med ny energi.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons