TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Dennis Janebrinks nya bild med barnbarnet – visar upp lyckan med Caspers barn

20 okt, 2022 
Casper och Dennis Janebrink
Casper Janebrink är sedan ett par veckor trebarnspappa.
Nu har Caspers egen pappa Dennis Janebrink fångats på bild med ett av barnbarnen.
Se den härliga bilden här!
Annons
Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gångenBrand logo
Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången

Casper Janebrink, 52, hade en fullspäckad sommar med både Arvingarna-konserter och inspelningar av Bingolottos sommarkväll. När hösten drog igång var det dags för ännu mer jobb. Det stora fokuset närmsta månaderna är den nya krogshowen I love Arvingarna.

När Hänt pratade med Casper inför premiären av showen berättade han om lyckan över att han även väntades bli pappa under hösten.

– Det är jättespännande. Jag har två fantastiska grejer framför mig, både det här på Kajsjul 8 med I love Arvingarna och så ska jag bli pappa igen, sa han då.

Casper Janebrinks stora lycka som trebarnspappa

Sedan några veckor tillbaka är den lille född. Det är tillsammans med flickvännen Therese Andersson, 34, som Casper fått sitt tredje barn – en liten pojke. Han har också två barn med ex-frun Helena Janebrink, 44, – dottern Alice, 19, och sonen Felix, 16.

Annons

– Det är konstigt att bli pappa på nytt på ett sätt och på ett sätt jätteroligt, alltså fantastiskt att sitta och hålla den här lilla pojken som bara ligger och vilar i min hand och bara wow, får jag vara med om det här igen?, sa Casper i P4 när han avslöjade bebislyckan.

Sedan bebisens ankomst har Casper varit sparsam med uppdateringar gällande privatlivet. Faktum är att Casper inte ens har kommenterat att sonen är född på sina sociala medier.

Dennis Janebrinks lycka med barnbarnet – nya bilden visar

Någon som däremot har synts spendera tid med ett av sina barnbarn är Dennis Janebrink, 76. Dennis är precis som sin son Casper en dansbands-legendar, han är nämligen basist i Flamingokvintetten, vilket han varit sedan bandets start 1960.

På nya bilder från I love Arvingarna-premiären syns nu Dennis fångad på bild tillsammans med Caspers dotter Alice – och att glädjen är stort står inga tvivel kring.

Arvingarnas premiär
Alice kramar om sin farfar Dennis Janebrink.

FOTO: Sveriges Radio

Annons