Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Deltagarnas avslöjande i Biggest loser: ”Kärleksparet här inne”

16 apr, 2019 
Lina Arvidsson
Kärleksparet i Biggest loser.
Det har varit en känslosam start på årets omgång av Biggest loser i TV4. I tisdagens avsnitt visar det sig att två av deltagarna fått varma känslor för varandra – lagom till en av dem tvingas åka hem. "Vi är ju lite kärleksparet här inne", säger deltagaren.
Annons
Tårarna efter kärleksavslöjandet i Biggest loser: ”Vi som är kärleksparet”Brand logo
Tårarna efter kärleksavslöjandet i Biggest loser: ”Vi som är kärleksparet”

Årets omgång av Biggest loser har redan inneburit en hel del överraskningar, för både deltagare och publik. Programledaren Anna Brolin, 38, har tidigare avslöjat att det är en känslosam säsong, på flera sätt.

– Den var sjukt starkt, det är extrema livsöden och jag har verkligen blivit extremt berörd av deras historier, har Anna Brolin tidigare sagt till Hänt.

I gårdagens avsnitt lämnade deltagaren Lisa van Ginhoven, 24, tävlingen för att få professionell hjälp med sin bulimi. Det blev en tårfyllt avsked och i tisdagens avsnitt sörjer Biggest loser-deltagarna sin kamrat som åkt hem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Med det är inte bara tårar i Biggest loser. Anna Brolin har också tidigare avslöjat att det uppstått kärlek under inspelningen.

– Jo, det kommer komma fram. Det blir ju inga hångelscener kanske som i andra program, men det kommer bli väldigt, väldigt tajta vänskapsband och kanske även något som känns som lite mer, har Anna Brolin tidigare sagt till Hänt.

Annons

Hittills har det varit oklart vilka deltagare det handlat om, men i tisdagens avsnitt av Biggest loser visar det sig att Alexander Berglund, 23, och Klara Asp, 21, kommit varandra väldigt nära under de två första veckorna av programmet.

Efter veckans invägning är det Alexander och Adam Aronsson, 26, som hamnar under det gula strecket. Därmed är det en av dem som ska röstas hem av lagkamraterna.

Tanken på att Alexander Berglund kanske ska behöva lämna Biggest loser får Klara Asp att börja gråta.

– Vi har varit här i två veckor och det kanske låter töntigt, men man blir så himla nära här inne. Alex är väl den som betytt mest här inne. Vi blev jättenära och han har väl peppat och stöttat mig här inne, säger Klara Asp.

Hon fortsätter:

– Jag är inte kär, men jag tycker väldigt, väldigt mycket om honom. Och jag har aldrig träffat något som jag har så mycket gemensamt med.

Tvingas åka hem

När det är dags för omröstningen är det Alexander Berglund som tvingas lämna Biggest loser, vilket får flera deltagare att brista ut i gråt.

Annons

Även Alexander Berglund börjar gråta och ger en sista hälsning till Klara Asp.

– Klara, jag tycker jättemycket om dig. Jag vet att du klarar det här. Du är en jättefin tjej, säger han.

Klara Asp menar att de ses som paret i Biggest loser.

– Vi är ju lite kärleksparet här inne. Det är ju ingen annan som riktigt hittat någon, säger hon.

Biggest loser sänds på måndagar och tisdagar på TV4 Play och Sjuan.

FOTO: TV4

Annons