Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Brolins kärleksavslöjande i Biggest loser: ”Oväntade”

15 apr, 2019 
AvStina Dahlgren
Biggest loser 2019 anna brolin
Biggest loser bjuder i år på både tårar och skratt. Nu avslöjar programledaren Anna Brolin att tittarna även kommer att få se kärlek mellan deltagarna.
Annons

Årets omgång av Biggest loser på sjuan är i full gång. Med hjälp av de personliga tränarna Pischa Strindstedt och Mikael Hollsten kommer deltagarna sättas på hårda prov för att förbättra både sin fysiska och psykiska hälsa.

Programledaren Anna Brolin, 38, gör sin sjätte säsong av programmet och berättar att det här är en av de mest känslosamma säsongerna för hennes del.

– Den var sjukt starkt, det är extrema livsöden och jag har verkligen blivit extremt berörd av deras historier, säger hon till Hänt.

Många av deltagarna har berättat om personliga tragedier som gjort att de hamnat där de är idag. Förra veckan fick tittarna verkligen komma deltagarna in på bara skinnet och fick höra om allt från sexuella övergrepp till mobbning och utanförskap.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är så sjukt tragiskt men de är så starka och modiga som berättar det här, så det har varit en känslomässig bergochdalbana för alla både bakom och framför kameran, säger Anna Brolin.

Annons

Anna Brolin avslöjar kärlek i Biggest loser

Redan nu kan TV4-profilen avslöja hur säsongen kommer att bli, och hon berättar bland annat att en person som man kanske inte tror så mycket på i början kommer att få en rejäl revansch.

– Det kommer att bli jättehäftigt resultat och några oväntade vändningar som vi kommer få se.

Kommer vi att få se någon kärlek i årets säsong av Biggest loser?

– Jo, det kommer komma fram. Det blir ju inga hångelscener kanske som i andra program men det kommer bli väldigt, väldigt tajta vänskapsband och kanske även något som känns som lite mer, säger Anna Brolin.

Biggest loser sänds måndagar och tisdagar klockan 21.00 på Sjuan och på TV4 play.

FOTO: TV4/Sjuan

Annons