Artikeln innehåller reklamlänkar

Tittarnas kritik mot Biggest loser efter händelsen: ”Helt fel”

Biggest loser 2019 Anna Brolin

I veckans Biggest loser på Sjuan får deltagarna möjlighet att medverka i den första frestelsetävlingen. Nu riktar flera tittare kritik mot inslaget.

Årets säsong av Biggest loser är i full gång på Sjuan och TV4-play. Programledaren Anna Brolin, 38, har tidigare berättat lite om vad som komma skall.

– Den var sjukt starkt, det är extrema livsöden och jag har verkligen blivit extremt berörd av deras historier, sa Anna Brolin till Hänt.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

TV4-profilen har även avslöjat att tittarna kommer att få se mer än bara träning och viktnedgång bland deltagarna i årets säsong.

– Det blir ju inga hångelscener kanske som i andra program men det kommer bli väldigt, väldigt tajta vänskapsband och kanske även något som känns som lite mer, säger Anna Brolin.

Tittarilska efter frestelsetävlingen i Biggest loser

Nu är programmet inne på sin andra vecka och i måndags var det dags för den första frestelsetävlingen. Dessa inslag har varit återkommande i varje säsong av Biggest loser.

Tävlingen är frivillig och inleds med att Anna Brolin berättar reglerna. Ifall deltagarna väljer att delta har de möjlighet att vinna en fördel inför den stundande invägningen, men riskerar också att tvingas äta en kaloririk frestelse.

Ingen av Biggest loser-profilerna väljer att medverka i tävligen eftersom de inte vill äventyra sin viktresa och därmed öka risken för att åka ut ut tävlingen.

Nu riktar flera tittare kritik mot frestelsetävlingen och dess upplägg i kommentarsfältet på programmets Facebooksida.

”Tycker detta är helt fel”, skriver en person.

”Det är som att ge en knarkare knark eller en alkis alkohol…. finns det en annan innebörd-att lära sig stå emot frestelsen så borde vinsten vara till den som står emot, inte den som faller…..för de har dessa människor gjort många gånger redan…”, skriver en annan.

Sjuan har ännu inte besvarat kritiken i kommentarsfältet.

LÄS MER: Anna Brolins kärleksavslöjande i Biggest loser: ”Oväntade”

LÄS MER: Tittarnas ilska efter TV4:s beslut om Biggest loser

FOTO: Sjuan

SENASTE NYTT!