ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Deltagarna i Kompani Svan bekräftar: ”Fann varandra”

25 jan, 2023 
Kompani Svan är programmet som präglades av både blod, svett och tårar.
Nu när säsongen är över visar det sig att vissa kommit närmare varandra än andra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Viktor Frisk om nerverna inför förlovningen: "Fruktansvärt"Brand logo
Viktor Frisk om nerverna inför förlovningen: "Fruktansvärt"

Kompani Svan sändes för första gången förra året med Gunde Svan och Mikael Tornving i spetsen. Programmet går ut på att ett gäng svenska kändisar ska genomgå en form av ”bootcamp” där deras fysiska och mentala förmåga minst sagt sätts på prov.

Deltagarna tävlar både individuellt och som grupp där militära experter vägleder och pressar dem till helt nya nivåer.

Viktor Frisk och Josephine medverkade i programmet: ”Fann varandra”

Josephine Qvist och Viktor Frisk var två av deltagarna i programmet.

I ett inlägg på Instagram beskriver Josephine att de ”fann varandra” i Kompani Svan och att de nu spelat in ett podd-pilotavsnitt ihop.

”I helgen hände något som många av er frågat efter och varit nyfikna över. Jag och Viktor Frisk spelade in ett podd pilot avsnitt!”, skriver Josephine och fortsätter:

Annons

”Vi fann varandra i Kompani Svan och har sen dess insett att vi är på en liknande resa i livet. Vi båda brinner för personlig utveckling och söker en större mening i allt vi gör.”

Däremot poängterar de båda att inget är bestämt än.

Vi gjorde ett pilotavsnitt bara för att se, vi får se.”, skriver Viktor i ett meddelande till Hänt.

Kommer Kompani Svan få en säsong 2?

Enligt Discovery+ ser det ljust ut för en kommande säsong. Om allt går som det ska kan tittaren förvänta sig att Kompani Svan är tillbaka i år – till hösten 2023.

Vinnaren av första säsongen blev Niclas Wahlgren. Däremot råkade Wahlgren avslöja sin vinst i förväg. Många tittare kollade nämligen på programmet linjärt och innan finalen hade sänts på tv publicerade Niclas ett inlägg om vinsten – som minst sagt skapade reaktioner.

Niclas bad sedan om ursäkt till följarna och förklarade sig i ett meddelande till Hänt.

Nej det va inte så farligt men man ska alltid be om ursäkt om man gjort något fel. Programmet är gjort av Discoveryplusse och jag som streamar allt på tv tänkte inte på kanal 5 som sände på exakt tid”, skrev Niclas till Hänt då.

FOTO: Linus Hallsenius / discovery+

Annons