Fick barn direkt efter inspelningarna: ”Tog taxi från Farmen till BB”

"Farmen"-profilen Jean-Pierre Marques blev pappa för tre veckor sedan. Nu berättar deltagaren om sitt beslut att delta i såpan – mitt under flickvännens graviditet.

“Farmen”-profilen Jean-Pierre Marques, 31, har minst sagt fullt upp just nu. Förutom sin medverkan i TV4:s populära dokusåpa, blev han så sent som i december pappa till en liten son som har fått namnet Thiago. Det är dokusåpaprofilens andra barn.

– Han är bara tre veckor gammal. Det känns fantastiskt, det är så kul att ha blivit pappa igen. Nu har jag två barn och det är jättekul, säger Jean-Pierre Marques till Hänt.

Men det blev minst sagt brådis för deltagaren, som sedan tidigare har en son på fyra år, när det närmade sig förlossning. “Farmen” spelades nämligen in i slutskedet av flickvännens graviditet.

– Förlossningen var nästan direkt efter “Farmen”. Det var taxi från “Farmen” direkt till sjukhuset nästan, säger Jean-Pierre, skrattar och fortsätter:

– Nej, inte riktigt. Men jag var aldrig orolig för att missa förlossningen, så det var inga konstigheter. Men det är klart att man undrade hur det gick där hemma när man var inne på “Farmen”, så det var tuffare än jag trodde. Men jag hann hem i tid och allt gick bra.

Vad tyckte din flickvän om att du skulle vara med i “Farmen” när hon var höggravid?

– Min tjej är en väldigt mogen kvinna och vi diskuterade min medverkan såklart. Jag sa till henne att hela vår familj är “show” och så körde jag bara. Hon och mina föräldrar tyckte ju att det var lite… Konstigt. Men jag ser alltid möjligheterna i livet. Man blir inte handikappad bara för att man ska få ett barn, utan man kan ju göra saker ändå, säger han till Hänt.

https://www.instagram.com/p/BcqHFKsl1TS/?taken-by=jeanpierremarques

https://www.instagram.com/p/Bdfx0EVFWXm/?taken-by=jeanpierremarques

Jean-Pierre Marques är klar för "Farmen" 2018.

Tidigare har han bland annat tävlat i "Idol"...

... Mer än en gång!

Han har varit med i "Paradise hotel"... 

... Och gjort musik med andra dokusåpaprofiler, som Johannes "Leonidas" Ulmefors. 

Han har också deltagit i "Ung och bortskämd"...

... Med Daniel Paris!

LÄS OCKSÅ: Deltagarnas kritik efter uppmaningen i Farmen: ”Obehagligt”

LÄS OCKSÅ: Farmen-deltagarens avslöjande under inspelningen

Foto: TV4

 

SENASTE NYTT!