TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-deltagarens avslöjande under inspelningen

09 jan, 2018 
Alla deltagare som ställer upp på att medverka i ”Farmen” på TV4 är inte experter på just lantlivet. En av dem är Stella Kibona som avslöjar att hon själv inte anser sig vara lämpad för programmet.
Annons

I ”Farmen” kämpar nu åter igen ett gäng deltagare med att få lantlivet att fungera på gården där de ska tillbringa sina kommande veckor. Ja, så länge de lyckas hålla sig kvar i tävlingen, det vill säga. Alla i gruppen medverkar inte i programmet för att de är experter, eller brinner för, det lantliga jordbrukslivet och allt vad det innebär.

En av alla deltagare som har intressen som sträcker sig långt utanför gården är Stella Kibona, 32.

– Det är så annorlunda från det som jag är van vid. Jag är nog en av de människorna som är väldigt utseendefixerad. Jag är en stadstjej. Min familj bor i New York, och jag är från Malmö. Helt plötsligt ska jag vara i en miljö där det är något helt annat som jag aldrig varit i, säger Stella Kibona i programmet.

Hon avslöjar att hon själv inte anser sig vara lämpad för programmet egentligen, men nyfikenheten hindrar henne varken från att våga eller för att ta för sig.

– Jag är inte lämpad för Farmen, avslöjar hon, och fortsätter:

– Men jag kommer nog se till att bli det.

Ja. Den som lever får se. Eller rättare sagt, den som tittar får se! Hittills har hon anammat livet på gården väl.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: TV4

Annons