TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-profilerna i storbråk under TV4-inspelningen: "Ett jävla krig"

08 jan, 2018 
Farmen är igång igen och efter bara någon dag är den bråkiga stämningen igång. I kvällens avsnitt uppstår en hektisk dispyt mellan två deltagare.
Annons

I går var det premiär av årets säsong av ”Farmen” på TV4, och trots att deltagarna bara varit på gården i ett dygn kunde vi redan notera en bitsk stämning mellan deltagarna. Och kvällens avsnitt fortsätter i samma anda. I går var det Jean-Pierre Marques, 31, och Ann Gyllenhammar, 55, som rök ihop, men i kvällens avsnitt uppstår en hetsig stämning mellan två andra deltagare.

Det är flera deltagare som hävdar att Kirsi Pärssinen, 50, talar illa om folk bakom deras ryggar, och under en gemensam middag blir hon konfronterad av Stella Kibona, 32.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Om det är någon som snackar skit på det här stället så är det du, säger Stella.

Efter det följer en hetsig dialog om att Kirsi inte alls förstår vad hon menar, och samtidigt menar Stella att hon borde veta det, och att alla andra i gruppen förstår vad hon menar.

– Då kan ju du tala om det för mig nu eftersom att jag sitter här bredvid dig, svarar Kirsi då.

Annons

– Du har ju pratat om de flesta här, det har du ju, hävdar Stella.

Men Kirsi nekar till det påstående som Stella säger.

– Nej, det kan du fetglömma att jag har gjort. Nej det har jag inte gjort. Det har jag ta mig fan inte.

Som svar ber Stella Kirsi att ”lugna ner sin attityd”, och det hektiska bråket avbryts av veckans utvalda storbonde.

– Det blir ett jävla krig här, säger Robert “Mulle” Dahlgren, 51.

Flera i gruppen håller med, och någon kommer med det fredliga förslaget att de borde lägga sin ilska på att arbeta istället.

– Jag känner att Kirsi gillar att höja rösten lite i onödan och visar att det är hon som styr och bestämmer här. Och det gjorde att jag sa ifrån. Det var ingen annan som gjorde det, så då satte jag henne bara på plats där och sa att ”det är ju du som snackar mest av alla här”, säger Stella i programmet.

Foto: TV4

Annons