ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

David Lindgren oigenkännlig – nu avslöjar han sanningen bakom förändringen

09 sep, 2022 
Sångaren och programledaren David Lindgren är ständigt aktuell med något och syns ofta i tv-rutan.
I veckan dök han upp på en premiär – helt oigenkännlig.
Nu berättar han om förändringen.
Annons
David Lindgrens utseendeförändring: "Trivs"Brand logo
David Lindgrens utseendeförändring: "Trivs"

David Lindgren, 40, har syns sannerligen ofta i tv-rutan och har kommit att bli ett mycket välkänt ansikte. Med en fin karriär som sångare, musikalartist och programledare har han fångat tittarnas hjärtan.

Det var i fjol som han framgångsrikt tog sig an uppdraget att leda Let's dance tillsammans med den så omtyckta programledaren Petra Mede, 52. Duon blev minst sagt uppskattade och fick den stora äran att leda programmet även i år.

Dessutom har han ställt upp både som tävlande och som programledare i Melodifestivalen och har sedan flera år tillbaka tagit sig ann roller i flertalet musikaler. År 2020 vann han dessutom den tredje säsongen av Stjärnornas stjärna. Många bollar i luften för David med andra ord!

Nu visar David upp superkroppen

Att det är känt att de medverkande i danstävlingen Let's dance lägger ner ett hårt arbete och tränar många timmar om dagen, är ingen nyhet. Men i år verkar det även som att programledaren David har hållit samma tempo som de tävlande på träningsfronten.

Annons

På Instagram publicerade han nyligen en bild poserande i ett vitt linne med en blygsam text som lyder:

Vill bara lägga upp den här bilden för att visa upp……. Visa upp……Eeee……Mitt nya halsband som min dotter har gjort åt mig. Visst är det fint?”, skriver han intill bilden.

Och att halsbandet är det som är i fokus verkar inte hans följare riktigt gå på. Kommentarerna om hans vältränade kropp väller nämligen in.

Hello He-man!! My god!! Har du bott i chinsmaskinen i sommar?” skriver en följare.

Pappakroppen är tydligen ett minne blott”, fyller en annan på.

Anledningen bakom David Lindrgens stora uteseendeförändring

Men nog finns det ytterligare en detalj i Davids utseende som gör honom aningen oigenkännlig – nämligen hans hår!

Annons

När Hänt träffade honom på premiären av musikalen The Bodyguard berättade han om anledningen bakom den nya frisyren.

– Senast jag var här spelade jag ju Saturday night fever, och då blev jag ombedd att spara ut håret, då sparade jag ut håret länge och hade långt. Och så var jag tvungen att färga håret, mörkt, berättar David och fortsätter:

– Då sa jag till min dotter att när jag är klar med Saturday night fever så får du klippa mig. Så det var min dotter som la fram alla saxar och rakapparat och körde av allting. Jag trivdes så bra i det, så jag har fortsatt.

Det var i fjol som David tog sin ann en roll i musikalen Saturday night fever.

Här visar härliga David upp nya frisyren på röda mattan.
Här visar härliga David upp nya frisyren på röda mattan.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT

Annons