Artikeln innehåller reklamlänkar

David Lindgrens okända kamp för familjen: "Min son gråter"

Att vara med i Melodifestivalen är slitsamt, inte minst för programledarna som är med varje vecka. David Lindgren berättar nu hur svårt det är att vara ifrån sin familj under en så lång period.

Melodifestivalen är inne på sin femte vecka, och det är nu bara andra chansen och den stora finalen kvar. Tiden har gått fort, men det har varit mycket jobb för de inblandade, allra främst för programledarna.

När Hänt TV träffar David Lindgren, 34, i Linköping så berättar han att det är tärande att vara ifrån familjen så lång tid.

– Jag saknar dem mycket, men jag var ledig och hemma i tisdags, berättar han.

LÄS OCKSÅ: Mellon sliter på programledarna: ”Är på helspänn hela tiden”

I Stockholm har David Lindgren sin fru Kristina och deras två barn som han vill träffa så mycket som det går under omständigheterna.

– Så fort jag är ledig så åker jag hem, säger han.

David Lindgren med sin fru Kristina på andra deltävlingen i Malmö.

Att vara ifrån familjen är tufft, och ännu tuffare blir det när man arbetar hårt samtidigt.

– För mig är det viktigt att få vara med barnen och min fru, och få kvalitetstid. Jag är inte jättebra pappa just nu, säger David. 

När han inte är hemma så håller han kontakt med familjen via telefonen. Ibland blir det jobbigt, och då kommer skuldkänslorna krypandes.

– Vi pratade på facetime precis och min son bara grät, ”pappa kom hem, kom hem, kom hem”. Så just nu är det ett öppet sår kan jag säga dig.

Att ta en paus från sitt jobb behöver alla ibland, speciellt om det innebär att man är borta ifrån sin familj också. David berättar att han bokat en resa med familjen direkt efter Melodifestivalens slut. Då bär det av till Gran Canaria i en vecka med all inclusive och barnklubb.

– Jag tror det är ganska bra att komma bort från allt och pausa lite. Vi drar tre dagar efter allt är slut, så barnen kan leka och mamma och pappa får njuta, avslutar David.

SE OCKSÅ: Sigrid Bernson: Dräför bor inte jag och Samir ihop

LÄS OCKSÅ: David Lindgren hyllas efter succémedleyt: ”Episkt”

FOTO: Ibl

text: Jonna Friberg Wennerberg

ANNONS

Fynda smarta prylar i vår utvalda webbshop (länk till Aller media shop)

[products]

[product https://www.allermediashop.se/catalog/product/view/id/2339/s/plattborste/?utm_source=hant.se&utm_medium=redaktionell_hemliga_forflutna&utm_campaign=plattborste_mello]

[product https://www.allermediashop.se/catalog/product/view/id/1450/s/forstoringsspegel-x10-5/?utm_source=hant.se&utm_medium=redaktionell_hemliga_forflutna&utm_campaign=spegel_mello]

[/products]

SENASTE NYTT!