LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

David Hellenius jämförelse mellan sin fru Renée och Meghan Markle

12 aug, 2023 
Johanna Talamo
David Hellenius
De folkkära tv-profilerna David Hellenius och Renée Nyberg är lyckligt gifta sedan många år tillbaka och gemensamt sonen Leo. Nu delar David en bild där han jämför hustrun med en känd kunglighet och följarna reagerar förvånat: ”Jisses!!!”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”Brand logo
David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”

För snart 20 år sedan fann David Hellenius, 49 och Renée Nyberg, 57 kärleken i varandra. Idag är de lyckligt gifta och har ett gemensamt barn, sonen Leo. David Hellenius har på senaste tiden setts som programledare för TV4:s Masked singer och Renée är bland annat aktuell med sin egna serie Renées brygga.

Renée Nybergs bebislycka och lyxliv med David Hellenius

Innan äktenskapet med David Hellenius var Renée gift med Jan Zachrisson, som hon fick två barn tillsammans med, Emma och Tom.

I början av 2022 avslöjade Renée att hennes dotter Emma väntade sitt första barn och lyckan var självklart total för den folkkära tv-profilen.

När Renées barnbarn sedan kom till världen sommaren 2022 så gästade Renée kollegan Tilde de Paula Ebys talkshow Tilde, där hon berättade om känslorna om att vara nybliven mormor.

– Det här är jättekonstigt, jag är helt golvad av att jag känner såhär. Jag trodde inte det, att det skulle vara ännu större att bli mormor än att bli mamma. Men att ens dotter får en dotter är det största hittills, sade Renée då och fortsatte:

Annons

– Jag blir så tagen, jag har aldrig sett så mycket tårar.

Tillsammans med David Hellenius lever Renée Nyberg en minst sagt lyxig tillvaro i en lägenhet mitt i centrala Stockholm, fastigheten ligger i Vasastan och byggdes år 1927. Lägenheten består av hela 200 kvadratmeter och har sex stycken rum.

Enligt Hitta.se är bostaden värderad till över 21 miljoner kronor, 21 600 000 för att ange en mer exakt summa.

David Hellenius skämt om kungligheten och frun Renée

David Hellenius och Renée Nyberg har varit gifta i 20 år och de båda syns ofta i olika sammanhang på tv – vilket också var sammanhanget de först träffades.

När Renée gästar Carina Bergfeldts talkshow avslöjar hon sitt första möte med nuvarande maken.

Annons

Under en tv-inspelning på 2000-talet frågade Renée sin nuvarande make om han ville vara hennes sidekick i ett nytt tv-program varpå David kaxigt avböjt men föreslagit att han i stället kan vara hennes co host.

När de därefter skulle ta pressbilder inför tv-programmet så slog det genast gnistor emellan dem.

– Då stod vi väldigt nära i en sådan bild. Och då! Det var som att det bara gick en elektrisk... Det gick inte att förklara. Det var så här att jag bara ”vad är det här?” Det är en magnet”, sade Renée.

Över 20 år senare så spirar kärleken fortfarande mellan kändisparet och nu har David Hellenius delat en bild på sin Instagram där han jämför hustrun med ingen mindre än hertiginnan Meghan Markle, han skriver skämtsamt under bilden:

”Min fru eller nån annans fru? Ledtråd: Båda är gifta med en prins…”

Kommentarerna under bilden har därefter strömmat in och chockade följare bekräftar likheterna mellan Renée Nyberg och Meghan Markle.

”Jisses!!! Omg!", skriver en chockad följare

”Så lika, fick titta två gånger men det är Meghan”, skriver en annan.

”Wow! Otroligt lika”, påpekar en tredje.

”Men så galet likt!!! Fick titta länge på bilden innan polletten trillade ner!”, hälsar en fjärde.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons