LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Renée Nyberg om tillökningen i familjen – lyckan att ha blivit mormor

15 jan, 2023 
RENÉE NYBERG
De senaste åren har varit fullspäckade för Renée Nyberg och karriären går som på räls. Hon är även högaktuell med en ny säsong av Renées brygga.
Men trots framgångarna finns det något ännu större som hänt i hennes liv – nu berättar hon om lyckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Renée Nyberg om relationen till Karin LaserowBrand logo
Renée Nyberg om relationen till Karin Laserow

Renée Nyberg, 56, har jobbat som programledare sedan början på 90-talet och har därför blivit ett av våra mest välkända ansikten i rutan. Hon arbetade under många år på TV3 men återgick 2014 till TV4 där hon jobbar än idag på bland annat långköraren Bytt är bytt och den egna serien Renées brygga.

I höstas fick vi även se Renée som programledare för hyllnings-programmet Vilket Liv!.

En ny säsong av Renées brygga har precis dragit igång och i första avsnittet fick vi se Edvin Ryding, 19, Sanna Nielsen, 38, och David Lagercrantz, 60, som gäster i programmet. Att Renée är en folkkär programledare är ingen hemlighet och tre gånger har hon vunnit Kristallen för Årets kvinnliga programledare.

Annons

Så många barn har Renée Nyberg

Sedan 2009 är Renée gift med en annan känd programledare – nämligen ingen mindre än David Hellenius, 48. Tillsammans är de ett av Sveriges hetaste kändispar och 2006 fick de en son – Leo, 16.

Från en tidigare relation har Renée ytterligare två barn – Emma, 28, och Tom, 23. Och det var tidigare i år som Renée kunde avslöja att hennes dotter Emma väntar sitt första barn. Och lyckan var självklart total.

– Otrolig lycka! Faktum är att för ett antal år sen sa jag att jag måste bli stark. Just för att jag ska kunna stå på Åreskutans topp för att kunna säga: ”Kom nu ungar så kör vi”. Just med barnbarnen, sa Renée i radioprogrammet P4 Extra.

Renée Nyberg om lyckan att bli mormor: ”Mäktigaste”

Och när Renée gästade Tilde de Paulas, 48, talkshow i somras kunde hon knappt hålla tillbaka tårarna.

– Det här är jättekonstigt, jag är helt golvad av att jag känner såhär. Jag trodde inte det, att det skulle vara ännu större att bli mormor än att bli mamma. Men att ens dotter får en dotter är det största hittills, sa Renée då och fortsatte:

– Jag blir så tagen, jag har aldrig sett så mycket tårar.

I en ny intervju med Amelia berättar Renée om den stora lyckan, som fortfarande verkar svår att ta in.

– Att se sin dotter få en egen flicka är den mäktigaste känslan jag varit med om. Kanske är det en insikt om att livet går vidare och att det känns meningsfullt på riktigt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons