David Hellenius pik till Malou von Sivers angående Malou efter tio

MALOU VON SIVERS, DAVID HELLENIUS

David Hellenius och Malou von Sivers är två av de främsta programledarna på TV4 och båda har sina egna program. Nu kommer dock David med en syrlig pik till Malou.
– Konstiga saker, säger David i Hellenius hörna.
Clara Herngrens oväntade kyss med David Hellenius – se Felix Herngrens reaktion här
Slå på ljud

David Hellenius är en av Sveriges mest populära programledare och det har han även fått bekräftelse på då han vunnit pris för sina insatser flera gånger.

Faktum är att han utsetts till Årets manliga programledare Kristallengalan väldigt många gånger, närmare bestämt 2010, 2013, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 och 2020. På årets Kristallengala var det dock David Sundin som istället kammade hem den åtråvärda statyetten.

Malou von Sivers är också en populär programledare och har de senaste 15 åren lett sitt egna program Malou efter tio. Nu får hennes kära program dock en känga från David Hellenius.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så fick tv-programmet Malou efter tio sitt namn

Malou efter tio har en lång tv-historia och det har tagit sin lilla tid att klura ut ett bra namn till programmet. När programmet började sändas år 2006 hette det nämligen Nyhetsmorgon efter tio, eftersom Malou var en av huvudpersonerna i Nyhetsmorgon tillsammans med Bengt Magnusson.

Nyhetsmorgon efter tio fick sedan byta namn till Efter tio men som sedan bytte namn igen till det nuvarande Malou efter tio.

David Hellenius egna program Hellenius hörna har också en lång historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Det första avsnittet sändes nämligen redan 2010 och har under årens lopp blivit ett otroligt populärt program varje söndag.

Ett och annat har dock ändrats under årens lopp. Bland annat har artisten Hanna Hedlund klivit in i handlingarna och är numera en given person i programmet. Hennes roll är nämligen skräddarsydd efter hennes personlighet, så istället för att bara vara sångerska i husbandet så är hon även lite av en sidekick till David.

David Hellenius pik till Malou von Sivers i Malou efter tio

I det senaste avsnittet av Hellenius hörna är det i vanlig ordning intressanta gäster som står på agendan. Bland annat får vi ta del av intressanta samtal från Lasse Berghagen och Peter Jöback men även skådespelaren Gizem Erdogan, från Tunna blå linjen, är på plats.

Det är när Gizem berättar om sin tid på teaterhögskolan som hon sprattlar till lite och David blir helt ställd. Då säger han att beteendet är underligt och att det får honom att tänka på Malous program Malou efter tio.

– Så där konstiga saker gör de ju inte ens på Malou efter tio, utbrister David innan han rättar sig själv och tillägger:

– Ännu...

HELLENIUS HÖRNA

Gizem Erdogan visar upp det sprattliga beteendet och David blir lite ställd.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Tittarna rasar – efter inslaget med Christina Lindberg i Bingolotto

LÄS OCKSÅ: 109-åriga Dagnys nya kärleksbesked på äldreboendet

FOTO: Stefan Jerrevång/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN