TV4-tittarnas kritik mot Bingolotto efter Christina Lindbergs medverkan

LOTTA ENGBERG, CHRISTINA LINDBERG

När dansbandsstjärnan Christina Lindberg gästade Bingolotto framförde hon låten Man längtar ut.
Uppträdandet blev otroligt hyllat, men det var en detalj som fick tittarna att bli riktigt besvikna.
”SYND”, skriver en person.
5 saker du vill veta om Lasse Kronér
Slå på ljud

Bingolotto är ett av Sveriges mest omtyckta program. Den härliga stämningen i studion, de duktiga artisterna och de höga vinsterna är garanterat något som lockar svenska folket.

Bingolotto-tittarna är väldigt engagerade på sociala medier och det är nästan alltid heta diskussioner som pågår gällande höjdpunkter i programmet. Däremot är det inte bara höjdpunkter som diskuteras, ibland är det även mindre roliga saker.

Nu har tittarna nämligen ett och annat att säga om Christina Lindbergs uppträdande i programmet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bingolotto fyller 30 år – så var firandet

Tidigare i höst firade Bingolotto 30 år och det var självklart ett tillfälle då TV4 slog på stora trumman. Då bjöd man in alla programledare som lett Bingolotto under årens lopp. En av höjdpunkterna för många var nog att självaste Loket var på plats!

Bingolottos 30-årsfirande leddes såklart av de nuvarande programledarna, nämligen Lotta Engberg och Stefan Odelberg. Stefan har tidigare berättat för Hänt om hur samarbetet med Lotta funkar.

– Det finns väldigt många kända personer som tror att de är mer än vad de är och det är väldigt jobbigt att som nykomling komma in och göra ett av Sveriges största tv-program. Det hade kunnat vara en pina att göra det tillsammans med en programledarkollega som inte är en kompis helt enkelt. Som är lite "du ska inte komma hit och tro du att du är någon", sa Stefan till Hänt och fortsatte:

– Men Lotta är precis tvärtom. Hon är som ett kinderägg. Hon är mamma, min mormor och min sambo i samma person. Så känns det att vara med Lotta.

Inför kvällens Bingolotto är det Lottas tur att styra skutan i programmet, hon och Stefan turas nämligen om med sändningarna. De båda är väldigt flexibla, men till vanligheten hör att de oftast kör två helger i rad och sen är de lediga två helger i rad.

CHRISTINA LINDBERG

Christina fick sjunga en låt – nu är tittarna upprörda.

FOTO: BINGOLOTTO/YOUTUBE

Bingolotto-tittarnas kritik efter Christina Lindbergs uppträdande

Förra veckan var det därmed Stefan som höll i taktpinnen och då gästades Bingolotto av Christina Lindberg. Hon sjöng då en låt som heter Man längtar ut, men nu ser tittarna att det finns ett visst problem med det hela. Problemet är just det; att Christina bara fick sjunga en låt.

”Hon fick bara sjunga 1 låt SYND”, skriver en tittare.

”Varför fick hon bara spela en låt ? Synd Hon var ju bäst !!”, skriver en annan.

”Varför bara en låt??”, undrar en tredje.

En tittare som hängt med länge kan även poängtera en annan sak.

”På Lokets tid var det minst två låtar. Allt tjat kan vi vara utan”, skriver tittaren.

LÄS OCKSÅ: Familjen Annorlunda-Samis kamp med barnen

LÄS OCKSÅ: Therese ovanliga bild på maken "Lasseman"

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN