Idol 2023 marknadsföring banner

Efter alla år på TV4 – här är David Hellenius nya jobb: ”Storslagen”

08 maj, 2022 
David
David Hellenius har jobbat i över 20 år på TV4 och är en av tittarnas absoluta favoriter.
Men nu kommer beskedet om det nya arbetet – efter alla år på kanalen.
Annons
David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”
David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”

David Hellenius är en av Sveriges mest folkkära programledare. Han har programlett TV4:s Let's dance i flera år, har den egna talkshown Hellenius Hörna och han är just nu aktuell som programledare för Masked Singer Sverige.

Han har dessutom gjort flera program tillsammans med Peter Magnusson. De båda spelar exempelvis i de svenska långfilmerna Sommaren med Göran och En gång i Phuket.

Men efter en lång och gedigen karriär på TV4 avslöjas det nu att David Hellenius har planer utanför programledarskapet.

Recept.se Nyhetsbrev

David Hellenius succé med Masked Singer: ”Väldigt roligt”

När Hänt träffade David på pressträffen inför Masked Singer beskrev programledaren att han kan tänka sig göra programmet i flera år till.

Annons

– Jag tycker att det är så pass kul så jag skulle kunna tänka mig att göra det här i många år. Det är väldigt roligt program att göra, berättade David för Hänt under intervjun.

Han konstaterade likt många i panelen i programmet att denna säsong har varit svårare.

– Jag tycker att det är svårare i år. Sedan om det är sant eller inte det vet jag inte, men jag tror att det är medvetet från dem som gör ledtrådarna. Första säsongen handlar så mycket om att förstå programmet och dras med. Gissningsleken i år är något att bita i, det kan jag säga!

David Hellenius nya jobb – ska skådespela igen: ”Storslagen”

David har skådespelat i flera filmer som tidigare nämt – och nu visar det sig att han tar upp skådespeleriet ännu en gång!

Annons

I en intervju med Nöjeslivet avslöjar nämligen regissören Edward af Sillén att David är aktuell i en actionkomedi som han beskriver som ”storslagen”.

– Just nu är allt fokus på långfilmen jag filmar i sommar med Malin Åkerman, Jonas Karlsson och David Hellenius. Ska bli en storslagen actionkomedi, är tanken! Jag är laddad, säger han till sajten.

Stort lycka till David!

FOTO: TV4

Annons